درخواست اروپایی‌ها برای واردات گاز مایع از ایران

مدیرعامل شرکت بازرگانی گاز ایران از تقاضای دو کشور اروپایی برای واردات گاز مایع ال.پی.جی از ایران خبر داد و اعلام کرد: امسال بازارهای ایران برای صادرات فرآورده‌های گازی توسعه می‌یابد.
کد خبر: ۶۷۴۵۸۲

محمدعلی براتی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به این‌که شرکت بازرگانی گاز ایران در دو زمینه صادرات فرآورده‌های تولیدی پالایشگاه‌های گازی و تامین کالاهای مورد نیاز شرکت‌های گاز استانی و پالایشگاه‌های گازی فعال است، افزود: با توجه به سیاست‌های شرکت ملی گاز ایران علاوه بر افزیش حجم صادرات دو محصول عمده این شرکت (گوگرد و ال.پی.جی) در سال 1393 نسبت به سال 1392، بازارهای جدید نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت.وی با اظهار این‌که صادرات گوگرد و ال.پی.جی ایران بیشتر به کشورهای چین، هند، اندونزی و کره جنوبی است، در مورد صادرات این محصولات به اروپا گفت: هنوز سازوکار برای صادرات فرآورده‌ها به اروپا مشخص نشده است، اما این موضوع جزو اهداف ماست که ال.پی.جی را به اروپا صادر کنیم. سعی می‌کنیم که شرایط را فراهم کنیم.مدیرعامل شرکت بازرگانی گاز در پاسخ به این پرسش که آیا تاکنون کشورهای اروپایی برای واردات گاز مایع درخواست به ایران داده‌اند، اعلام کرد: بله، درخواست‌هایی در این زمینه داشته‌‌ایم و با توجه به این‌که وزارت خارجه در حال مذاکره است، امیدواریم که در آینده نزدیک فضا برای صادرات به اتحادیه اروپا فراهم شود.

وی با اعلام این‌که تاکنون دو کشور اسپانیا و ایتالیا درخواست واردات ال.پی.جی از ایران را داشته‌اند، در مورد حجم صادرات گاز مایع به این دو کشور گفت: برخی شرکت‌های این دو کشور از ما درخواست یکصد هزار تن را داشته‌اند که البته این مقدار قابل افزایش است.براتی در پاسخ به این پرسش که آیا برای صادارت فرآورده‌های گازی مشکل در حمل و نقل و بیمه دارید، توضیح داد: این تخصص همکاران ماست که در شرایط فعلی سازوکار را به گونه‌ای تعریف کنند که امکان صادارت ال.پی.جی فراهم شود. شرایط با توجه به تحریم سخت است، اما صادرات ال.پی.جی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها