به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فرانس تی وی انفو، کوین ریچاردسون جانورشناس 40 ساله آفریقای جنوبی در یک فیلم تبلیغاتی برای خیاط رسمی فدراسیون فوتبال هلند نقش آفرینی کرده است.
کوین ریچاردسون ملقب به « مردی که در گوش شیرها نجوا می کند» در این فیلم تبلیغاتی در قلب بیشه زار ها در حالی که کت و شلوار به تن دارد و کراوات نارنجی زده است با شیرها فوتبال بازی می کند.
دلیل تهیه چنین کلیپی چیست؟ شیر آرم تولیدات فان گیلز خیاط است. علاوه بر این او به ریچاردسون قول داده است که در ازای هر کت و شلواری که بفروشد مبلغ 50 یورو به بنیاد او که با هدف حمایت از شیرها تاسیس شده است ، بپردازد.
فیلم بازی فوتبال ریچارسون با سه شیر را در قلب بیشه زارهای آفریقا با هم ببینیم. بهرام افتخاری / جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه
در گفتوگوی اختصاصی با نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران مطرح شد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»: