ایمان مبعلی نیز که بعنوان یار کمکی استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی کرد هیچگاه نتوانست خلاء یک بازیساز تمام عیار مثل مجتبی جباری را در مرکز زمین آبی ها پر کند تا حالا امیر قلعه نویی بیش از پیش به فکر یافتن یک هافبک بازیساز در مرکز میانه زمین تیمش باشد .
به گزارش جام جم ورزشی ، گفته می شود با توجه به سابقه خوب جانواریو در استقلال و شناخت خوبی که قلعه نویی از توانایی های این بازیکن برزیلی دارد ، سرمربی آبی ها تصمیم دارد در صورت ماندن در راس کادر فنی این تیم ، زمینه بازگشت هافبک برزیلی را فراهم کند . هر چند که گفته می شود جانواریو بعد از آن مصدومیت و جدایی ناخواسته اش از استقلال در فصل داوزدهم لیگ برتر ، دیگر دور و بر تمرینات فوتبال را خط قرمز کشیده و در کشورش به ساخت و ساز مشغول شده است ، اما شنیده ها حاکی است قلعه نویی از طریق مدیر برنامه های این بازیکن به وی پیام داده است که در صورت تمایل به بازگشت به صحنه فوتبال ، استقلال می تواند مقصد او باشد .
به هر صورت باید دید جانواریو به چراغ سب قلعه نویی پاسخ مثبت می دهد یا ترجیح می دهد خارج از هیاهوی فوتبال ، کارهای اقتصادی اش را در زمینه ساخت و ساز در برزیل پی بگیرد .
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
خخخخخخخخخ