به گزارش خبرگزاری فرانسه از توکیو، رییس جمهوری آمریکا که سرگرم دیداری سه روزه از ژاپن است دراولین اظهارنظرهای علنی خود پس از نشست ژنو گفت: دستکم تاکنون شاهد بوده ایم که روسیه نه به طور لفظی و نه عملی از توافق های ژنو پیروی نکرده است.
وی افزود: چنانچه روسیه همچنان به نقض این معاهده ادامه دهد این مساله پیامدهایی داشته و ما تحریم های بیشتری را اعمال خواهیم کرد.
براساس این گزارش، وزیران امور خارجه روسیه، اوکراین، آمریکا و نماینده سیاسی اتحادیه اروپا روز 17 ماه آوریل(28 فروردین) در نشست چهارجانبه ای در ژنو توافقنامه ای را برای حل و فصل بحران اوکراین امضا کردند که بر اساس آن شبه نظامیان سلاح های خود را زمین می گذارند و دولت اوکراین مذاکره با تمام مناطق این کشور برای حل بحران و تنظیم قانون اساسی جدید را آغاز می کند.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد