عدم فعالیت سالمندان به دلیل هراس از زمین خوردن

جام جم آنلاین: نه تنها سالمندان بلکه تعداد زیادی از میانسالان از زمین خوردن می ترسند. برخی افراد که هرگز تجربه زمین خوردگی نداشتند هم در این باره نگرانند, و این ترس فعالیت آنها را محدود می کند.
کد خبر: ۶۶۳۹۴

به گزارش مدلاین پلاس, دکتر ویلسون از دانشکده پزشکی دانشگاه میسوری در این مورد می گوید گرچه زمین خوردن باعث صدمه می شود, فواید فعال بودن در میانسالی بیش از این احتمالات اهمیت دارد.
سالمندانی که به دلیل هراس از افتادن فعالیت را کنار می گذارند جرم عضلانی را از دست می دهند که این امر آنها را ضعیف تر می کند و بیشتر در معرض خطر زمین خوردن قرار می دهد.
افرادی که به این دلیل فعالیت خود را کاهش می دهند یک پیشگویی کامبخش ایجاد می کند. در حالی که فعال ماندن برای طول عمر یک عامل حیاتی است.
اما این مطالعه نشان داده است افرادی که از ترس زمین خوردن فعالیت نمی کنند, سلامتی کمتر و عملکرد اجتماعی, احساسی و جسمی بدتری دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها