لاریجانی در تجلیل از قهرمانان تیم ملی کشتی آزاد عنوان کرد:

علاقه‌مندی مجلس به پشتیبانی لازم از ورزش کشتی

رئیس مجلس شورای اسلامی در تجلیل از قهرمانان تیم ملی کشتی آزاد کشورمان گفت: تردیدی نیست که یکی از نمادهای کشور ایران پهلوانان آن هستند.
کد خبر: ۶۶۲۶۰۵

علی لاریجانی دیروز در دیدار با اعضای تیم ملی کشتی آزاد، مربیان و اعضای فدراسیون کشتی گفت: کسب مدارج بالا از سوی شما قهرمانان، سرافرازی کل کشور را به دنبال دارد و این یک جنبه فردی نبوده و باعث امیدواری برای تمام مردم ایران است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: ورزش کشتی از جمله ورزش‌هایی است که در آن علاوه بر رعایت اخلاق پهلوانی، توانسته در سال‌های گذشته مقام‌های بسیاری را به‌دست آورد. به خاطر همین موفقیت‌ها تمام نمایندگان مجلس با علاقه کارهای ملی‌پوشان کشور را پیگیری کرده و علاقه‌مندند تا پشتیبانی لازم را از ورزش کشتی انجام دهند. فراکسیون ورزش مجلس هم باید روش‌های مناسب رفع مشکلات ورزشکاران ملی‌پوش کشور را بررسی کرده و بودجه لازم را در اختیار آنان قرار دهد.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در پایان از تمام قهرمانان و ملی‌پوشان ورزش کشتی تشکر و قدردانی کرد و آنان را مایه مباهات و سرافرازی کشور خواند. همچنین علیرضا حیدری، نایب‌رئیس فدراسیون کشتی در پایان از دکتر لاریجانی درخواست کرد تا مجلس راهکاری را در نظر بگیرد تا ورزش‌هایی مانند کشتی بتوانند از درآمد پایداری برخوردار شده و هر ساله با کمبود بودجه مواجه نشوند. وی در این زمینه پیشنهاد کرد بودجه تیم‌هایی که به جام جهانی می‌روند، جدا از بودجه وزارت ورزش در نظر گرفته شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها