به گزارش روابط عمومی تلویزیون، دارابی در اولین جلسه مدیران در سال 93 ضمن قدردانی از تلاشهای آنان در تدارک گسترده برنامهها گفت: امیدوارم کارها در سال 93 با همین سرعت و جدیت پیگیری شود.
دارابی دیگر اولویت برنامهسازی سیما در سال 93 را توجه به فرهنگ کتاب و کتابخوانی و صیانت از زبان فارسی ذکر کرد و گفت: سیاست تلویزیون در جهت افق رسانه ملی همراهی و حمایت از دولت یازدهم در راستای حفظ منافع ملی و مصالح کشور است.
در این جلسه تقویم آثار مناسبتی تعیین و دبیر هر بخش به این شرح مشخص شد: دبیر آثار رمضان و تابستان 93 زینالعابدین مدیر شبکه سه، دبیر گرامیداشت هفته دفاع مقدس قاسمی مدیر شبکه آموزش، دبیر ماه محرم گروسی مدیر شبکه قرآن و معارف، دبیر اعیاد و جشنهای مذهبی اخوان مدیر شبکه تماشا، دبیر دهه فجر مقیسه مدیر شبکه تهران و دبیر نوروز 94 پورحسین مدیر شبکه مستند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد