ونزوئلا در روابط سیاسی با ایالت متحده تجدیدنظر می کند

جام جم آنلاین: هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا روز یکشنبه 22 مه اعلام کرد اگر ایالات متحده یک مرد کوبایی تبار ونزوئلایی که متهم به بمب گذاری است را به ونزوئلا مسترد نکند ، قطع روابط سیاسی ونزوئلا با ایالات متحده مورد بررسی قرار می گیرد.
کد خبر: ۶۶۰۳۶

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، لوئیس پوسادا کاریلس یک مرد کوبایی که تابعیت ونزوئلا را دارد متهم به مشارکت در بمب گذاری در یک هواپیمای کوبایی در سال 1976 است که در جریان آن 73 نفر کشته شده بودند. او در عین حال متهم به بمب گذاری در یک هتل شهر هاوانا است.

او به طور غیرقانونی به امریکا گریخته است و ونزوئلا براساس پیمان استرداد مجرمین میان 2 کشور خواهان استرداد این تروریست است.
هوگو چاوز گفت اگر امریکا در مهلت قانونی پیمان استرداد مجرمین میان 2 کشور که مدت آن 60 روز پس از درخواست استرداد یک مجرم است لوئیس پوسادا کاریلس را به ونزوئلا تحویل ندهد ، دولت ونزوئلا ادامه روابط سیاسی با ایالات متحده را مورد تجدیدنظر قرار خواهد داد.
دولت امریکا تاکنون از استرداد کاریلس به ونزوئلا خودداری کرده است.

قطع همکاری ونزوئلا با مشاوران نظامی آمریکایی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها