جام جم سرا: امیر هوشنگ احسانی ضمن تاکید بر این گفته که با مصرف مداوم میوه، سبزیجات و مایعات، و همچنین استفاده از شویندههای غیرصابونی تا حد زیادی میتوان چنین عارضههایی را کنترل کرد، در مورد دلایل خشکی و پوسته شدن پوست بدن در فصل بهار اظهار داشت: هر ساله با سرد شدن هوا یا فصل بهار با افزایش سطح خشکی هوا پوست نواحی از بدن مانند سر، صورت، دست و در برخی موارد ساق پا که بیشتر در معرض هوا قرار دارند دچار خشکی پوست میشوند که ممکن است با علایمی مانند پوسته پوسته شدن این بخشها همراه باشد.
وی افزود: در برخی موارد سادهتر با استفاده ممتد از کرمهای مرطوب کننده مشکل برطرف میشود ولی در برخی افراد این امر به صورت اگزمای فعال در میآید که فرد دچار التهابهای پوستی، خارش، قرمزی و پوسته پوسته شدن در نواحی صورت و سر میشود.
به نقل از افکارنیوز، معاون آموزشی بیمارستان رازی به این نکته اشاره کرد که حتی در برخی افراد به ویژه کودکان که از بدو تولد زمینه اگزما به دلیل اختلالات پوستی فعال است شاهد بروز اگزمای سرشتی میشویم.
احسانی تصریح کرد: این گونه افراد به راحتی با هر عامل محیطی دچار حساسیت شده و در تماس ساده با یک لباس، ماده شوینده، گرد و خاک و سرما دچار قرمزی و خارش شدید که از عوامل اگزما است میشود.
به گفته این متخصص پوست و مو همچنین افراد سالمند در فصل سرما ممکن است دچار اگزمای ساق پا به دلیل خونرسانی در این ناحیه شود که با علایم خارش، قرمزی و پوسته پوسته شدن همراه است.
وی راهکار درمان و پیشگیری از این عارضهها را استفاده از لوسیون و مرطوبکنندههای مخصوص بدن بعد از استحمام عنوان کرد و افزود: همچنین مصرف مداوم مایعات، میوه و سبزیجات در طی روز به کاهش این عوارض کمک میکند.
احسانی مصرف کپسولهای ویتامین E را نیز برای کاهش خشکی پوست به ویژه در فصل سرما مناسب دانست و اظهار داشت: توصیه میکنیم به جای استفاده از صابونهای معمولی از ترکیبات شوینده غیرصابونی به نام (پَن) استفاده شود چون این گونه شویندهها چربی پوست را زیاد نمیزداید و برای پوست خشک مفید است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد