«رادیو هفت» در سال ۹۳ ادامه می‌یابد

تهیه کننده و کارگردان برنامه تلویزیونی «هفت» گفت: این برنامه تلویزیونی در سال ۹۳ نیز ادامه خواهد داشت. البته این برنامه در سال جدید با تغییرات زیادی مواجه نخواهد شد
کد خبر: ۶۵۶۵۷۲
«رادیو هفت» در سال ۹۳ ادامه می‌یابد

«منصور ضابطیان» با اشاره به اینکه تاکنون در حدود هزار نفر از بازیگران، گویندگان، خوانندگان، ورزشکاران و شخصیت های مختلف فرهنگی- هنری و اجتماعی در برنامه «رادیو هفت» دعوت داشته‌اند، گفت:با وجود اینکه تا کنون افراد زیادی را به برنامه دعوت کرده ایم، اما مردم افراد زیادی را درخواست کرده اند تا به این برنامه دعوت کنیم و ما هم راغب به آمدن آن ها هستیم، اما بنا به دلایلی در برنامه حضور پیدا نکردند.

وی با اشاره به دلایل عدم حضور برخی از مدعوین در برنامه رادیو هفت ادامه داد: بعضی از افراد دعوت شده در این برنامه، به علت مشغله کاری یا عدم تمایل شخصی به برنامه نیامده‌اند.

ضابطیان یکی از راه‌های ورود به بخش جذاب گفت‌وگو با کودکان را ارسال پیامک به این برنامه بیان کرد و افزود: تاکنون با بیش از 200 کودک در این برنامه گفت‌وگو داشته‌ایم؛ والدین این کودکان به برنامه ما پیامک زده اند و بعد از صحبت با فرزند آن ها و تشخیص این که آن کودک از ویژگی های لازم برای گفتگو در برنامه، برخوردار است، از آن کودک دعوت بعمل می آوریم.

تهیه کننده و مجری برنامه «رادیو هفت» گفت: کودکی که به برنامه دعوت می شود تا با او گفت‌وگویی صورت گیرد، باید چیزی داشته باشد که قابل عرضه به مردم باشد، مثلا هوش یا قدرت تحلیلی که برای بقیه افراد هم جالب باشد. اصولا بچه‌ها برای پدر و مادرشان جذاب هستند ولی ممکن است برای دیگران به آن صورت جذاب نباشند، بنابراین ما باید از بین بچه‌ها با شیوه‌های خودمان، آنها را برای برنامه گزینش کنیم.

ضابطیان با بیان اینکه برنامه «رادیو هفت» در سال 93 هم ادامه دارد، اظهار داشت: این برنامه در سال جدید ادامه پیدا می‌کند و هنوز تصمیم به تغییرات عمده‌ای در آن نگرفته ایم، زیرا برنامه رادیو هفت ساختار خاصی دارد که باید رعایت شود و خیلی تغییر پذیر نیست. ولی همانند گذشته که آیتم های جدید و افراد جدید در آن طراحی می شد، این اتفاق در سال 93 هم می‌افتد. (فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها