
اکرم پورشمس در گفتوگو با فارس اظهار کرد: در تعطیلات نوروز به دلیل افزایش سفرها، دید و بازدید و مهمانیها زمان وعدههای غذایی و مصرف میوه و سبزیجات به هم میریزد. همچنین باید از سلامت غذاهای بین راهی و تازگی آنها مطمئن بود چرا که غذاهای غیر بهداشتی و مانده سبب مشکلات گوارشی از جمله اسهال و مسمومیت میشود. وی تاکید کرد: باید از خوردن غذاهای متنوع و درهم آن هم به مقدار زیاد پرهیز کرد چرا که فشار زیادی به معده میآورد و ممکن است منجر به دل درد، نفخ و مشکلاتی در هضم غذا شود. مصرف غذاهای شور و حاوی نمک زیاد، چرب و شیرین علاوه بر تاثیراتی که بر سلامت قلب و عروق میگذارد در ایجاد مشکلات گوارشی مانند رفلاکس موثر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است