گفت‌وگو با مردی که برادرش را کشت

قتل به بهانه حفظ آبرو

صحنه‌سازی برای قتل برادر

مردی که با قتل برادرش با صحنه‌سازی سعی می‌کرد موضوع را خودکشی نشان دهد، دستگیر و به جنایت اعتراف کرد.
کد خبر: ۶۵۳۲۹۳
صحنه‌سازی برای قتل برادر

به گزارش جام‌جم، رییس پلیس آگاهی استان لرستان در این باره گفت: چند روز پیش ماموران از خودکشی جوانی در یکی از محله‌های شهرستان خرم‌آباد اطلاع یافته و برای بررسی موضوع عازم محل شدند.

سرهنگ دالوند افزود: در تحقیقات و با وجود آن که جوان فوت شده با طناب خود را حلق‌آویز کرده بود، اما مشخص شد وی به قتل رسیده و عامل جنایت با دار زدن وی سعی در پنهان کردن جنایت داشته است.

وی تصریح کرد: با شروع تحقیقات، پلیس اطلاع یافت یکی از برادران مقتول پس از مرگ وی ناپدید شده است. با دستور قضایی مبنی بر انتقال جسد به پزشکی قانونی، دستگیری متهم فراری در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

دالوند خاطرنشان کرد: در ادامه تحقیقات، ماموران متوجه شدند متهم به یکی از استان‌های جنوبی متواری شده که با شناسایی مخفیگاه، وی دستگیر و به پلیس آگاهی استان لرستان انتقال یافت.

وی اضافه کرد: متهم در تحقیقات با اعتراف به قتل برادرش عنوان کرد: با برادرم اختلاف خانوادگی داشتیم و سرانجام روز حادثه پس از مشاجره و درگیری، او را کشته و سپس جسدش را دار زدم تا موضوع خودکشی به نظر برسد.

با اعتراف متهم، وی با قرار قانونی روانه زندان شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها