ترفند مرد کلاهبردار برای سرقت از شهروندان

مردی که به بهانه برنده شدن شهروندان تهرانی در قرعه‌کشی یک برنامه رادیویی، از حساب آنها سرقت می‌کرد، تحت تعقیب پلیس قرار گرفت.
کد خبر: ۶۵۲۷۳۹

به گزارش جام‌جم، چند روز پیش زنی با حضور در شعبه پنجم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 2، از مردی به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد.

شاکی گفت: در پی دریافت پیامکی مبنی بر این‌که در قرعه‌کشی یک برنامه رادیویی برنده شده‌ام با شماره مورد نظر تماس گرفتم که مردی عنوان کرد چند ماه است برنامه رادیویی آنها شروع شده و شنوندگان زیادی دارد و در قرعه‌کشی برنامه من برنده سفر حج و سه میلیون تومان شده‌ام. این فرد از من خواست برای دریافت پول جایزه مقابل دستگاه خودپرداز بروم.

وی اضافه کرد: چون چند بار این برنامه را شنیده بودم، به آن مرد اطمینان کرده و به خواست او وقتی مقابل دستگاه خودپرداز بانک رفتم از من خواست زبان دستگاه را تغییر دهم تا پول مورد نظر از حساب بانکی رادیو به حسابم واریز شود و یک ساعت بعد نیز باید برای دریافت حواله سفر به حج به رادیو بروم. شاکی اضافه کرد: یک ساعت بعد در بررسی حسابم متوجه شدم به جای واریز پول از حسابم سرقت شده است.

با تلفن آن مرد تماس گرفتم، اما خاموش بود. بنابراین برای یافتن مرد شیاد به دفتر رادیو رفتم اما در گفت‌وگو با مسئولان برنامه رادیوی مورد نظر متوجه شدم فریب خورده‌ام.

با تشکیل پرونده و به دستور قضایی بازپرس علی صادقی‌زاده تحقیقات در این باره ادامه داشت تا این‌که ماموران اطلاع یافتند افراد دیگری نیز به همین شیوه در دام همان مرد شیاد گرفتار شده‌اند و میلیون‌ها تومان از حسابشان دزدیده شده است. در مرحله بعدی تحقیقات مشخص شد مرد شیاد پس از برداشت پول‌ها آنها را به حساب‌های افرادی واریز و سپس برداشت می‌کرده که حتی برخی از صاحبان حساب‌ها از واریز و برداشت به حساب‌هایشان بی‌خبر بوده‌اند. جستجو برای دستگیری مرد کلاهبردار ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها