نقش نوعی ملکول در بهبود استخوان های شکسته

جام جم آنلاین: محققان می گویند ملکول طبیعی را یافته و جدا ساخته اند که می توان از آن برای بهبود شکستگی های استخوان و رشد استخوان جدید استفاده کرد.
کد خبر: ۶۵۰۶۷

به گزارش مدلاین پلاس ، محققان دانشگاه کالیفرنیا اظهار می دارند این تکنیک به ویژه برای بیمارانی که فاقد این ملکول به نام UCB هستند مفید است.
UCB ، نسبت به پروتئین های مورفوژنتیک استخوانی یا BMPs که اخیرا برای جراحی های ارتوپدی جهت کمک به ترمیم استخوان به کار می روند ، درمان بهتری خواهد بود ، زیرا اثرات جانبی بسیار کمتری دارد.
BMPs اغلب باعث تشکیل استخوان در خارج محل ایمپلنت موردنظر می شوند ، ضمن این که باعث می شود بافتی به غیر از استخوان در محل ترمیم رشد کند. اما UCB به نظر می رسد بهتر به تشکیل استخوان در جایگاه خاص کمک می کند و به جراحان اجازه می دهد کنترل بیشتری بر محلی که استخوان ها تشکیل می شوند داشته باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها