با حکم رئیس جمهور

صالحی‌امیری رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی شد

رئیس‌جمهور با صدور حکمی سیدرضا صالحی‌امیری را برای چهار سال به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزید.
کد خبر: ۶۴۸۱۷۶
صالحی‌امیری رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور طی حکمی سیدرضا صالحی‌امیری را برای چهار سال به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزید.

متن کامل حکم روحانی به شرح ذیل است.

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر سیدرضا صالحی‌امیری

در اجرای تبصره(2) ماده(5) قانون اساسنامه کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران و بند(3) مصوبه مورخ 2/6/1381 شورای عالی اداری و تأیید هیئت‌امنای سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، با عنایت به تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به مدت چهار سال به عنوان "رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران" منصوب می‌شوید.

توفیق شما را در انجام وظایف محوله با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

صالحی امیری پیش از این به عنوان وزیر ورزش و جوانان به مجلس معرفی شده بود که رأی اعتماد نگرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها