وزارت نفت:

تولید بنزین در پتروشیمی‌ها به مرور متوقف خواهد شد

مدیرکل ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست وزارت نفت گفت: بنزین تولیدی پتروشیمی‌ها هم‌اکنون به عنوان اکتان‌افزا استفاده و با گذشت زمان از فرآیند تولید و توزیع حذف می‌شود.
کد خبر: ۶۴۶۴۱۸

محمدحسین اردشیری در حاشیه برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط‌زیست، در گفت‌وگو با شانا درباره بنزین تولیدی پتروشیمی‌ها افزود: بنزین پتروشیمی‌ها با گذشت زمان از فرآیند تولید و توزیع حذف خواهد شد.

تولید و استفاده از این نوع بنزین به‌ دلیل وجود بیش از حد ماده بنزن، عامل بزرگ افزایش سرطان و آلودگی هوای کشور عنوان شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: بنزینی که ‌اکنون در چهار کلانشهر اول کشور توزیع می‌شود، سوخت پاک است و آلودگی ندارد؛ ضمن آن که بنزین تولیدی در پتروشیمی‌ها به صورت مستقیم در هیچ شهری از ایران توزیع نشده است.

وی خاطرنشان کرد: این سوخت به صورت مستقیم مصرف نمی‌شود و به عنوان اکتان‌افزا با بنزین تولیدی پالایشگاه‌ها مخلوط می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها