یکی از موادغذایی برای صبحانه شیر است چون غنی از کلسیم و پروتئین است.
اما چرا رنگ شیر سفید است؛ این ته رنگ در اثر نوری که روی گلبولهای چربی شیر که اندازه آن کمتر از 5 هزارم میلیمتر است بوجود میآید.
این گلبولهای بسیار کوچک جذب نور نمیشوند اما موجب انعکاس میشوند که رنگ سفید را بوجود میآورد.
هر چقدر شیر چربتر باشد گلبولهای بسیار ریز آن بیشتر است درنتیجه شیر سفیدتر است.
برعکس، شیر کمچرب به دلیل پروتیئنهای شیر، طوسی رنگ به نظر میرسد و نور بسیار کمتری پخش میکند. (فارس)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد