روی خط جام​جم ورزشی

توقف پرافتخارترین تیم هندبال آسیا مقابل ایران

تیم ملی هندبال ایران در نخستین روز رقابت‌های قهرمانی آسیا موفق شد مقابل کره‌جنوبی، پرافتخارترین تیم هندبال آسیا که 9 بار عنوان قهرمانی را به‌دست آورده است، به تساوی دست یابد.ملی‌پوشان هندبال کشورمان با هدایت کاستلو رافائل برابر کره‌ای‌ها شروع خوبی داشتند و در یک بازی پایاپای، نیمه نخست را با یک گل برتری با نتیجه 12 بر 11 به سود خود خاتمه دادند.کره‌جنوبی که چیزی برای از دست دادن نداشت و نمی‌خواست جام را با باخت آغاز کند در نیمه دوم به آب و آتش زد تا نتیجه را جبران کند. در نهایت این مسابقه با نتیجه 24 بر 24 مساوی به پایان رسید.‌
کد خبر: ۶۳۹۱۰۸

توافق 37 میلیونی منچستر و چلسی

منچستریونایتد و چلسی بر سر انتقال خوآن ماتا هافبک اسپانیایی تیم آبی‌پوش لــــندنی به منچستریونایتد به توافق رسیدند.

براساس اخبار رسیده این انتقال 37 میلیون پوند هزینه برای باشگاه منچستریونایتد در بر خواهد داشت تا به این ترتیب گران‌ترین نقل و انتقال زمستانی رقم بخورد. ماتا دیروز(شنبه) در باشگاه منچستریونایتد مورد آزمایش‌های پزشکی قرار گرفت. ماتا سابقه بازی در باشگاه والنسیای اسپانیا را هم دارد. او از هفته آینده برای تیم جدیدش به میدان می‌رود.

فالکائو به جام جهانی می‌رسد

رادامل فالکائو، ستاره گرانقیمت و کلمبیایی موناکوی فرانسه برخلاف اخبار چند روز گذشته می‌تواند در جام جهانی برزیل بازی کند.

فالکائوی بیست و هفت ساله که به دلیل آسیب‌دیدگی شدید لیگامنت پا، چهارشنبه مورد عمل جراحی قرار گرفت مدت زمان زیادی نیاز دارد که به شرایط ایده‌آل برسد. پس از جراحی پای مصدوم این بازیکن، رسانه‌ها از غیبت قطعی بهترین بازیکن کلمبیا در جام جهانی خبر دادند، اما باشگاه موناکوی فرانسه که این بازیکن را در ازای 51.3 میلیون یورو در تابستان از آتلتیکومادرید به خدمت گرفت، اعلام کرد این بازیکن به جام جهانی می‌رسد.

تعویق جام جهانی کشتی فرنگی

رقابت‌های جام جهانی کشتی فرنگی با تاخیری چهار ماهه اردیبهشت‌ سال آینده در روسیه برگزار می‌شود. این رقابت‌ها در شرایطی قرار بود از بیست و پنجم بهمن برگزار شود که به‌دلیل همزمانی با المپیک زمستانی سوچی به تعویق افتاد. تیم ملی کشتی فرنگی پیش از عزیمت به این رقابت‌ها در پیکارهای بین‌المللی مجارستان و همچنین رقابت‌های قهرمانی آسیا به میدان می‌رود.

این در حالی است که به‌دنبال برگزاری رقابت‌های بین‌المللی جام یادگار امام(ره)، کادر فنی تیم ملی 32 فرنگی‌کار را به دور جدید تمرینات این تیم فراخواند:

59 کیلو: حمید سوریان، محمد نوربخش، شیرزاد بهشتی، محسن حاجی‌پور، 66 کیلو: امید نوروزی، افشین بیابانگرد، وحید میرفتح‌اللهی، مهدی زیدوند، 71 کیلو: سعید عبدولی، وحید بابایی‌جعفری، محمد کریمی و برومند اصلان، 75 کیلو: فرشاد علیزاده، هادی علیزاده‌پورنیا، محسن مهدیزاده، 80 کیلو: حبیب‌الله اخلاقی، حسین نوری، یوسف قادریان، علی قیطاسی، 85 کیلو: طالب نعمت‌پور، مجتبی کریم‌فر، سامان عزیزی و داوود اخباری، 98 کیلو: قاسم رضایی، مهدی علیاری، مجید علیاری، روح‌الله عزیزخانی، 130 کیلو: بشیر باباجان‌زاده، بهنام مهدی‌زاده، امیر قاسمی منجزی، مسعود نعمت چکانی و پارسا نظری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها