بازپرداخت تسهیلات مسکن مهر به 15 سال کاهش یافت؟

با وجود تاکید وزیر راه و شهرسازی بر پایبندی به تعهدات دولت قبلی در مسکن مهر، اما اخیرا بانک مرکزی به صورت یکجانبه در بخشنامه‌ای بازپرداخت تسهیلات مسکن مهر را از 20 سال به ۱۵ سال کاهش داده است.
کد خبر: ۶۳۷۰۴۶

به گزارش تسنیم، رئیس‌ جمهور سابق اسفندماه سال گذشته پس از درخواست‌های مکرر مردم دستور بیست ساله شدن بازپرداخت تسهیلات مسکن مهر را صادر کرد.

این در حالی بود که عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی، مهرماه امسال‌ در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل سازمان ملی زمین و مسکن گفته بود: بازپرداخت اقساط تسهیلات مسکن مهر همان پانزده ساله است.

اما بلافاصله پس از اظهارات وزیر راه، قائم‌مقام وی در طرح مسکن مهر گفته بود: بیست ساله شدن بازپرداخت وام مسکن مهر که در دولت دهم ابلاغ شده، به قوت خود باقی است.

احمد اصغری‌مهرآبادی با اشاره به این‌که هیچ تغییری در ضوابط مسکن مهر از جمله بازپرداخت تسهیلات مالی آن ایجاد نشده است، بر عملی کردن تعهدات وزارت راه و شهرسازی در مسکن مهر تأکید کرد.

باوجود این تناقض‌گویی‌ها، اخیرا بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به بانک مسکن که رونوشتی از آن نیز به وزارت راه و شهرسازی ارسال شده، مصوبه دولت در خصوص بیست ساله شدن بازپرداخت تسهیلات مسکن مهر را لغو کرده است.

براساس این بخشنامه بازپرداخت تسهیلات مسکن مهر با احتساب دوران مشارکت پانزده ساله شده است. به عبارت دیگر با توجه به پنج‌ساله بودن دوران مشارکت، متقاضی تسهیلات را باید در مدت ده سال بازپرداخت کند.

بانک مرکزی همچنین به دنبال کاهش پنج‌ساله مدت بازپرداخت تسهیلات مسکن مهر واحدهایی است که بر اساس مصوبه دولت قبل بازپرداخت آنها بیست ساله شده است.بانک مرکزی همچنین اختیار داده شده به وزارت راه و شهرسازی برای تمدید بازپرداخت تسهیلات را حذف کرده است.

تاکنون بانک مرکزی و وزارت راه و شهرسازی واکنشی به این موضوع نشان نداده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها