تشکیل ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در وزارت نفت

ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به دستور بیژن زنگنه، وزیر نفت در این وزارتخانه تشکیل شد.
کد خبر: ۶۳۵۰۹۲

به گزارش شانا مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت در این باره اظهار کرد: تشکیل این ستاد براساس تاکید رئیس‌جمهور، مبنی بر مبارزه با مفاسد اقتصادی بوده است.

اکبر نعمت‌اللهی گفت: شناسایی موارد فساد و برخورد قانونی با آن، ارزیابی و شناخت گلوگاه‌های اصلی بروز و گسترش فساد در صنعت نفت و ارائه پیشنهاد فرآیندهای اصلاحی برای پیشگیری از فساد از مهم‌ترین ماموریت‌های این ستاد است.وی گفت: براساس دستور وزیر نفت همه مدیران و کارکنان صنعت نفت موظف هستند علاوه بر پیگیری و برخورد با موارد احتمالی فساد، هرگونه تخلف در حوزه کاری خود را برای پیگیری به این ستاد گزارش کنند.

اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور به تمامی دستگاه‌های دولتی یک هفته زمان داده تا گزارش‌های مربوط به سوءاستفاده از شرایط تحریم را به دولت ارسال کنند. وزارت نفت در ماجرای بابک زنجانی برای پس ندادن بخشی از وجوه ناشی از فروش نفت و پرونده فروش گاز به امارات موسوم به کرسنت درگیر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها