هزینه بالای پخش مستقیم مسابقه‌های فوتبال از تلویزیون

وزیر ورزش و جوانان در جمع اعضای شورای سیاستگذاری ورزش صدا و سیما از مسئولان رسانه ملی خواست برای استقرار اخلاق در ورزش کشور کمک کنند.
کد خبر: ۶۳۴۶۸۰

دکتر محمود گودرزی با تاکید بر این موضوع که سیاستگذاری غلط در برخی موارد به بروز مفاسد منجر می‌شود، افزود: روشن نبودن خط و جهت به ایجاد مفسده در ورزش می‌انجامد که نقش رسانه در مهار یا تشدید آن پررنگ است. وی خطاب به مدیران ورزش صدا و سیما گفت: بنده هیچ توقعی از دوستانم در صدا و سیما ندارم و آنچه مورد رضای خداوند، تعالی کشور و ایجاد فضای فرهنگی و معنوی است انجام دهید. من دوستان را به هیچ شورایی دعوت نمی‌کنم و بنای سوءاستفاده ندارم، ما نمی‌گوییم هوای ما را داشته باشید و علاقه‌ای به چهره شدن ندارم، هرچند پرهیز زیاد هم افراط است.

پرهزینه‌ترین برنامه تلویزیون

زین‌العابدین، رئیس شورای سیاستگذاری ورزش صدا و سیما در این نشست با تبریک به دکتر گودرزی گفت: در حوزه برنامه‌سازی می‌توان با هماهنگی بیشتر بین صدا و سیما و وزارت ورزش و جوانان به بهبود ساختار ورزش کشور دست یافت. وی با بیان این‌که عدم تقابل با بدنه اجرایی ورزش سیاست صدا و سیماست، افزود: اگر پرسشی مطرح می‌شود نشان‌دهنده تقابل نیست بلکه پرسش اذهان عمومی از زبان رسانه نشانه پویایی است.

زین‌العابدین در مورد حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال گفت: پرهزینه‌ترین برنامه تلویزیون پخش مسابقات فوتبال است. حتی تولید سریال‌های فاخر هم از فوتبال کم‌خرج‌تر است. البته معمولا این موضوع مطرح نمی‌شود، چون برای برنامه سازان تبعات دارد.ما بیشترین توانمان را در فوتبال خرج می‌کنیم. ضمن این‌که از درآمد فوتبال برای پخش سایر رشته‌ها مثل تنیس و اسکواش هزینه می‌کنیم. وی با بیان این‌که تجهیزات سازمان با محدودیت روبه رو است، گفت: ما در راه پخش لیگ جهانی والیبال با چالش روبه‌رو هستیم که برای گریز از این شرایط نیازمند عزم ملی و همکاری دولت، مجلس و سازمان صدا و سیما هستیم. سیستم HD میلیون‌ها یورو هزینه دارد.ما برای خرید حق پخش بازی‌های جام‌جهانی فوتبال، لیگ جهانی والیبال و بازی‌های آسیایی هزینه هنگفتی باید بدهیم. رقم‌هایی که مطرح است در حدود 30 تا 40 میلیون دلار برای هر یک از این رویدادهای ورزشی است. رقبای ما به سادگی چنین هزینه‌هایی می‌کنند اما ما مشکلات زیادی داریم.

در ادامه فرشاد صادقی، مدیر شبکه ورزش هم پیشنهاد داد که پخش مسابقات ورزشی با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان انجام شود.

مجید ندیری، مدیر رادیو ورزش هم ‌گفت: باید جریان‌های ورزشی را بسازیم، هدایت کنیم یا جلوگیری‌کنیم. سیاست‌ها هم باید هم راستا شود. پیشنهاد من است که وزیر نطق ماهانه در رادیو داشته باشد و در مورد برنامه‌های ماه آینده صحبت کند و از کارهایی که در ماه قبل شده، گزارش کامل بدهد.

حسین ذکایی، دبیر شورای سیاست‌گذاری ورزش صدا و سیما به حضور بیشتر مدیران عملیاتی در ورزش تاکید کرد: ورزش مدیران عملیاتی بیشتری می‌خواهد که کمتر حرف بزنند و درگیر بحث‌های کم‌ارزش حاشیه‌ای نشوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها