استقبال کم مسافران از قطار قم ـ تهران

با وجود تلاش‌هایی که برای راه‌اندازی قطار قم ـ تهران انجام شده، استقبال مردم از این خط ریلی چندان خوب نیست.
کد خبر: ۶۳۰۹۶۳

مدیرکل راه آهن استان قم در گفت‌وگو با مهر، با اشاره به این‌که برای راه‌اندازی این خط مستقل 15 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است، گفت: به دلیل فاصله کوتاه میان قم و تهران تمایلی چندانی برای ایجاد این خط وجود نداشت، اما بالاخره مسئولان راه‌آهن مجاب به ضرورت راه‌اندازی این خط ریلی شدند، اما متاسفانه استقبال مردم از این خط ریلی چندان خوب نیست و توسعه واگن‌ها و افزایش تعداد ساعت‌های حرکت قطار با این شرایط هیچ توجیه اقتصادی ندارد.

فرشاد زادخور افزود: قطار قم تهران که حدود یک ماه است کار خود را آغاز کرده، ساعت 6 صبح از قم به سوی تهران و در مسیر برگشت 16 و 45 دقیقه از تهران به قم حرکت می‌کند. این قطار در یک ساعت و 40 دقیقه مسافران را جابه‌جا کرده و شرایط رفاهی استاندارد را نیز برایشان فراهم می‌کند.

به گزارش مهر، وی با اشاره به مشکلاتی که در مسیر راه‌اندازی این قطار فوق‌العاده وجود داشت، گفت: حتی اگر یک مورد از تلفات جاده‌ای به این طریق کم شود، برای ما با ارزش است. هزینه این سفر میان قم و تهران برای هر مسافر 4000 تومان و مطابق با هزینه یک اتوبوس است، با این تفاوت که جابه‌جایی با حمل و نقل ریلی امنیت بیشتری برای مسافران به وجود می‌آورد. این قطار از ایستگاه داخل شهر حرکت می‌کند.‌‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها