انتقام اینترنتی داماد کینه‌جو از خانواده همسرش

مردی که با همسرش اختلاف داشت و برای انتقام از وی، تصاویر خصوصی خواهرزنش و دیگر اعضای خانواده او را در اینترنت منتشر کرده بود، از سوی پلیس فتای استان البرز دستگیر شد.
کد خبر: ۶۲۷۶۰۱

به گزارش جام‌جم، سرهنگ یزدان نیکنام، رئیس پلیس فتای استان البرز در این باره گفت: هفته گذشته دخترجوانی با حضور در پلیس فتا به ماموران گفت، فردی به نام من در اینترنت سایتی را راه‌اندازی و تصاویر خصوصی و خانوادگی‌ام را منتشر کرده است.

وی افزود: با تشکیل پرونده و شروع تحقیقات، ماموران دو روز پیش ردپای مردی را در این ارتباط به دست آورده و او را دستگیر کردند.

رئیس پلیس فتای استان البرز یادآور شد: با انتقال متهم به پلیس فتا، شاکی وی را به عنوان داماد خانواده‌شان معرفی و متهم نیز به جرمش اعتراف کرد.

اعتراف متهم

متهم، انگیزه‌اش را انتقامگیری عنوان و اضافه کرد: در پی اختلاف با همسرم او قصد جدایی داشت و مدتی بود خانه را ترک کرده و به منزل پدری‌اش رفته بود.

متهم تصریح کرد: در پی این ماجرا، تصمیم گرفتم از همسرم و خانواده‌اش انتقام بگیرم. بنابراین تصاویر خصوصی خواهرزنم و دیگر اعضای خانواده‌اش را در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی قرار دادم. بنابراین گزارش، با صدور قرار قانونی برای متهم، تحقیقات تکمیلی از وی برای کشف دیگر اعمال مجرمانه وی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها