به گزارش جامجم، سرهنگ رضا احمدی، رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی دراینباره گفت: چندی پیش فردی با حضور در پلیس آگاهی، از مردی به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد. در تحقیق از شاکی معلوم شد آن مرد با ادعای اینکه شرکت محل کارش در زمینه فروش کارت تخفیف تعمیرات خودرو، صافکاری و حوادث جادهای فعالیت دارد، یک کارت تخفیف حوادث جادهای را به قیمت 69 هزار تومان به وی فروخته است.
وی افزود: در ادامه تحقیقات مشخص شد شاکی بعد از چند روز در پی تصادف رانندگی، هنگام استفاده از کارت ویژه حوادث جادهای، متوجه شده این کارت تبلیغاتی است و هیچاعتباری ندارد و فروشنده آن، کلاهبردار بوده است.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی یادآور شد: با تشکیل پرونده و شروع تحقیقات و در حالی که جستجو برای دستگیری مرد کلاهبردار ادامه داشت، افراد دیگری نیز با حضور در پلیس آگاهی از فروشنده کارتهای تخفیف تعمیرات خودرو، صافکاری و حوادث جادهای شکایت کردند.
وی خاطرنشان کرد: در ادامه با چهرهنگاری رایانهای از متهمان فراری معلوم شد تصاویر به هم شباهت ندارد. به نظر میرسید متهمان اعضای یک باند باشند که به شیوهای مشابه دست به کلاهبرداری میزنند.
با افزایش شکایتها، روند رسیدگی به پرونده وارد مرحله جدیدی شد و جستجو در این باره ادامه داشت تا اینکه ماموران چند روز پیش یکی از متهمان را دستگیر کردند.
اعتراف متهم
احمدی یادآور شد: متهم با انتقال به پلیس آگاهی، به جرمش با همدستی چهار مرد دیگر اعتراف و عنوان کرد من و همدستانم کارتهای تبلیغاتی را به جای کارت تخفیف تعمیرات خودرو، صافکاری و حوادث جادهای میفروختیم و با فروش تعداد زیادی از این کارتها به مردم مبالغی میلیونی کلاهبرداری کردهایم.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در پی اعتراف متهم، چهار همدست وی دستگیر شدند و در بازجویی به همدستی با دیگر متهم پرونده در کلاهبرداری از مردم اعتراف کردند. بنابراین گزارش، با صدور قرار قانونی برای متهمان، تحقیقات تکمیلی از آنها ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم