آخوندی:

خریدوفروش اعیان مسکن مهر آزاد می‌شود نه عرصه

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در حال به روز کردن طرح جامع مسکن هستیم، گفت: خرید و فروش اعیان واحدهای مسکونی مهر آزاد می‌شود و خرید و فروش عرصه این واحدها آزاد نخواهد شد.
کد خبر: ۶۲۶۹۵۳
خریدوفروش اعیان مسکن مهر آزاد می‌شود نه عرصه

عباس آخوندی در نخستین نشست خبری خود در پاسخ به تسنیم گفت:خرید و فروش اعیان واحدهای مسکونی مهر بر خلاف عرصه آزاد خواهد شد.

وی در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص، طرح‌های وزارت راه در حوزه مسکن و هماهنگی با بانک مرکزی گفت: هم‌اکنون در حال به روزرسانی طرح جامع مسکن در همه حوزه‌ها هستیم و هدف از این کار این است تا بازار مسکن فعال شود و فقط یک دهک را مد نظر قرار ندهیم.

او تصریح کرد: نگاه ما به فعال شدن کل حوزه مسکن است و یک راه‌حل برای خروج بازار مسکن از رکود تورمی باید اجرا شود.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: برنامه‌ای آماده شده که در ارتباط با کلیات آن با دولت صحبت کردیم و در حال گفت‌وگو با بانک مرکزی هستیم و امیدواریم این برنامه در سال 93 به تصمیمات رسمی منجر شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها