
سایت جام جم ورزشی- ساندرو راسل رییس باشگاه بارسلونا در این رابطه به مارکا گفت: درهای باشگاه همیشه بر روی پپ باز است. او با فاصله بسیار زیادی از نفر دوم، برترین مربی تاریخ باشگاه بارسلونا است.
راسل بعد از تمجید و تعریف درباره گواردیولا حالا به سراغ تاتا مارتینو سرمربی کنونی این تیم می رود: تاتا انسان بسیار شجاعی است. او دانش بسیار زیادی در فوتبال دارد و در بهترین زمان ممکن سرمربی بارسلونا شد.
رییس باشگاه بارسلونا در ادامه درباره احتمال کسب توپ طلا از سوی لیونل مسی ملی پوش آرژانتینی بارسلونا گفت: اگر در رای گیری افراد تنها بر اساس لیاقت و توانایی افراد رای داده باشند قطعا مسی اول می شود. او پیش از این چهار بار این جایزه را برده است و باز هم لایق بردن این جایزه به شمار می رود. من اطمینان دارم که مسی دوباره برنده توپ طلا می شود.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد