به گزارش واحد مرکزی خبر، رئیس دادگستری آبادان در این باره گفت: با شکایت عدهای از شهروندان پروندهای مبنی بر کلاهبرداری با دریافت مبالغ میلیاردی از شاکیان با ادعای واردات ماشینهای خارجی به کشور، در دادسرای این شهرستان تشکیل شد.
بهروزی با بیان این که متهمان پس از فریب و دریافت پول از مالباختگان قصد فرار از کشور را داشتند، افزود: طی چند عملیات سردسته و دیگر عضو این باند شناسایی و به اتهام فریب مردم و ادعای داشتن اختیارات واهی برای واردات ماشینهای خارجی به کشور، دستگیر شدند.
وی خاطرنشان کرد: دادگاه، متهم ردیف اول این پرونده را به پنج سال حبس تعزیری و پرداخت 360 میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت و رد مال به شاکیان به میزان ده میلیارد و 134 میلیون ریال و متهم ردیف دوم این پرونده را نیز به تحمل دو سال حبس تعزیری محکوم کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم