مشاور رئیس‌جمهور: دولت، خلاف مشی رهبری عمل نمی‌کند

اکبر تــرکان، مشــاور رئیس‌جمهور عصر دیروز با حضور در برنامه «شناسنامه»، درباره حوادث دوران دفاع مقدس، انتخابات سال 88 و راهبردهای دولت برای مدیریت مشکلات داخلی و خارجی صحبت کرد.
کد خبر: ۶۲۳۰۲۷

به گزارش تسنیم، وی در این برنامه با اشاره به شخصیت واقع‌گرای امام‌خمینی(ره)، به چگونگی پایان جنگ اشاره کرد و گفت: من از آقای روحانی شنیدم که می‌گفتند ما در اهواز با بچه‌های جنگ جلسه‌ای داشتیم و بحث‌های بسیار جدی تا نزدیک به نماز صبح ادامه داشت. روحانی می‌گفت ‌من به آقایان گفتم همین مباحث را بنویسید و خدمت امام ارائه دهید. نتیجه آن شد نامه‌ای فرمانده محترم سپاه مرقوم فرمودند و نیازها را برای ادامه جنگ تقدیم امام کردند. حضرت امام این نامه را جهت پیگیری به نخست‌وزیر دادند که وی هم گزارشی در مورد شرایط کشور به امام ارائه دادند. بعد از این‌که این دو گزارش به دست امام می‌رسد، امام خطاب به سران کشور می‌فرمایند بروید و جنگ را تمام کنید.

 

استانداران سابق آقای ناطق را دوست دارند

وی در مورد حضور در ستاد ناطق نوری در انتخابات 76 هم اظهار کرد: من استاندار آقای ناطق بودم و هنوز هم خدمت وی ارادت دارم و همچنان جلسات استانداران را خدمت وی داریم. ماهی یک بار استانداران زمان آقای ناطق نوری و بچه‌های وزارت کشور آن زمان جمع می‌شوند و با این‌که هر کدام از این افراد، گرایش سیاسی خاصی دارند، همگی آقای ناطق را دوست دارند.

 

تخلف شد، اما تقلب نشد

وی در مورد انتخابات 88 نیز گفت: در این انتخابات برای آقای میرحسین موسوی فعالیت داشتم. من شهادت می‌دهم که در این انتخابات تخلف اتفاق افتاد، اما برای تقلب به معنای جابه‌جایی آرا هیچ دلیلی ندارم. آقای زنگنه در ستاد آقای مهندس موسوی بود، ایشان به من می‌گفتند اعتقادم به آقا طوری است که اگر بفرمایند فلانی رئیس‌جمهور است، من به دلایل، کاری ندارم و حرف آقا را قبول می‌کنم.

ترکان همچنین گفت: پس از فرمایشات آقا ، از نظر من کار تمام بود. من به دوستان و همکاران هم این موضوع را عرض کردم. حتی زمانی که آقای احمدی‌نژاد در دوره اول رئیس‌جمهور بودند، حتی اگر سخنان او را نمی‌پسندیدم، به لحاظ این‌که رئیس‌جمهور بودند، تبعیت می‌کردم. اگر این قرارها و قواعد محترم شمرده نشود، در کشور سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.

وی به انتخابات بیست و چهارم خرداد هم اشاره کرد و یادآور شد: ترجمه ولایت فقیه در آقای روحانی یک چیز است و در فرد دیگری مثلا آقای قالیباف چیز دیگری است. اینها همه نگاه‌ها و ترجمه‌های مختلف از ولایت فقیه است.

وی تاکید کرد: باید مطمئن باشیم که در این دولت هیچ‌کس بر خلاف مشی رهبری رفتار نخواهد کرد.

 

تاثیر تحریم‌ها تا سال‌ها باقی می‌ماند

ترکان در پاسخ به این پرسش که دولت تدبیر و امید، «دولت حسن روحانی» است یا «دولت سوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی» گفت: روحانی، روحانی است. البته ایشان مشترکاتی با آقای هاشمی رفسنجانی دارند، اما خودشان شخصیت مستقلی دارند که با فکر و مشی مستقل خود عمل می‌کنند.

دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد در بخش دیگری از این گفت‌وگو به وضع اقتصادی کشور نیز اشاره کرد و با بیان این‌که پیش‌بینی ما این است که شاید در پایان سال، رشد اقتصادی به منهای چهار درصد برسد، درباره تاثیر تحریم‌ها بر اوضاع کشور اظهار کرد: اگر فردا صبح همه توافقات انجام شود، باور کنید این تحریم‌ها و آثار آن سال‌ها باقی می‌ماند. بعضی‌ها از این تحریم‌ها نفع می‌برند که نمی‌خواهند همه‌چیز به این زودی تمام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها