ورود بازیگر رزمی‌کار بالیوود به تلویزیون هند

آکشی کومار، بازیگر رزمی‌کار سینمای هند با یک سریال ورزشی پرتحرک همکاری خود را با رسانه تلویزیون کشورش آغاز می‌کند.
کد خبر: ۶۲۲۷۷۹
ورود بازیگر رزمی‌کار بالیوود به تلویزیون هند

این مجموعه با نام موقت «کونگ‌فوکار هندی» تهیه می‌شود و به احتمال زیاد هنگام پخش نام آن تغییر خواهد کرد. این بازیگر موفق بالیوودی که تعلیم‌دیده هنرهای رزمی و کونگ‌فوست (و در فیلم‌های سینمایی‌اش کمک زیادی از این هنر ورزشی می‌گیرد) قصد دارد به آموزش همگانی هنرهای رزمی در هند بپردازد و جوانان کشور را به فراگیری فنون این هنر تشویق کند. آکشی کومار پیش از این هم در گفت‌وگوهای مختلف خود بر ضرورت آموزش هنرهای رزمی‌ در جامعه هند و بویژه جوانان کشور تاکید کرده و آن را بهترین راه مقابله با فسادهای اجتماعی (و از جمله مواد مخدر و سیگار) معرفی کرده بود. در عین حال، این بازیگر موفق سینمای هند بر این باور است فراگیری فنون رزمی و کاراته به مردم هند کمک می‌کند در دوران سختی‌ها و مشکلات قوی باشند و با یک اعتماد به نفس بالا به مقابله با این مشکلات بپردازند. به گفته آکشی کومار، تلویزیون هند تنها و بهترین مکانی است که می‌توان درباره هنرهای رزمی صحبت کرد و جنبه‌های مختلف آن را به اهالی کشور آموخت. به همین دلیل، وی مذاکره خود با شبکه دولتی تلویزیونی هند را آغاز کرده و تحلیلگران هندی می‌گویند دو طرف تا چند هفته دیگر به توافق‌های لازم خواهند رسید.

براساس مطالب منتشر شده در رسانه‌های گروهی و سایت‌های هنری، هند، مجموعه کونگ‌فوکار هندی در یک فصل تهیه و تولید می‌شود. این فصل شامل 13 اپیزود می‌شود و در صورت استقبال تماشاگران از آن، صاحب فصل‌های تازه هم خواهد شد. حال و هوای مجموعه مستند خواهد بود و آکشی کومار به عنوان مجری در آن حضور پیدا خواهد کرد. در هر قسمت مجموعه یکی از استادان هنرهای رزمی هندی و غیرهندی با او همراهی خواهند کرد و به آموزش ورزش کونگ‌فو به پنج شرکت‌کننده برنامه خواهند پرداخت. درس‌های ورزشی توسط استادان فن داده خواهد شد و آکشی کومار بیشتر ناظر تدریس آنها خواهد بود. در کنار آموزش ورزش کونگ‌فو، مجموعه کونگ‌فوکار هندی بخش‌های متنوع دیگری هم دارد. این کار با این هدف صورت می‌گیرد که تماشای برنامه برای عموم بینندگان جذاب باشد و مانع خستگی آنها شود. یکی از بخش‌های متنوع مجموعه به بیان تاریخ هنر کونگ‌فو می‌پردازد. در بخش دیگر، صحنه‌های مهم فیلم‌های کونگ‌فویی تاریخ سینما به نمایش درمی‌آید. گفت‌وگو با بازیگران نقش‌های کونگ‌فویی، یکی دیگر از بخش‌های مجموعه است. در کنار اینها، دوربین مجموعه به پشت‌صحنه فیلم‌هایی می‌رود که سکانس‌های کونگ‌فویی و مبارزات مربوط به آن را دارند. تهیه‌کنندگان کونگ‌فوکار هندی امیدوارند این بخش‌ها ـ که از تحرک و اکشن خاص و بالایی برخوردار است ـ در جذب انبوه تماشاگران تلویزیونی موفق باشد.

آکشی کومار که لقب قهرمان اکشن بالیوود را دارد، پیش از این مسابقات سالانه کاراته آکشی کومار را تدارک دیده که امسال سومین دوره آن برگزار می‌شود. این بازیگر می‌گوید: تولید مجموعه تلویزیونی کونگ‌فوکار هندی می‌تواند اولین گام در راه عمومی کردن ورزش کاراته و هنرهای رزمی باشد. او ابراز امیدواری می‌کند پخش مجموعه در اواخر فصل بهار سال ، راه را برای اضافه شدن درس هنرهای رزمی در مدارس کشور باز کند.

کومار گفته است: «اولین علاقه‌ام به ورزش هنرهای رزمی در 9 سالگی و زمانی شکل گرفت که یکی از همسایگانم که هم‌سن و سال من بود، به کلاس کاراته می‌رفت. او هر روز در حیاط پشتی خانه‌شان به تمرین می‌پرداخت. من مجذوب کارهای او شدم. وی اعتماد به نفس ویژه‌ای داشت و بااراده و محکم راه می‌رفت. او را که می‌دیدم، احساس می‌کردم دارم یک بروس‌لی کوچک را نگاه می‌کنم. از پدرم خواستم نام مرا هم در کلاس کاراته ثبت‌نام کند. پس از آن‌که بازیگر شدم هم این رشته را رها نکردم. بزودی متوجه شدم، می‌توانم از هنرهای رزمی در صحنه‌های اکشن فیلم‌هایم استفاده کنم. این همان کاری بود که جکی چان هم در فیلم‌هایش انجام داده و می‌دهد.»

منتقدان سینمایی و تلویزیونی هند می‌گویند: موفقیت تعدادی از فیلم‌های رزمی سال‌های اخیر (و از جمله «ببرخیزان، اژدهای پنهان») در تصمیم آکشی کومار برای تولید یک مجموعه تلویزیونی بی‌تاثیر نبوده است. به گفته آنها، موفقیت مالی و انتقادی این محصولات، توجه بسیاری از جوانان هندی را به خود جلب کرده است. آکشی کومار هم با عنایت به این موضوع قصد دارد سوار بر این موج علاقه به ورزش کونگ‌فو شده و علاقه قدیمی‌اش را به هنرهای رزمی به صورت یک اپیدمی و فرهنگ عمومی در هند درآورد.

کونگ‌فوکار هندی اولین همکاری آکشی کومار با رسانه تلویزیون هند است. او که فعالیت بازیگری را از سال 1987 شروع کرد و پس از بازی در چهار فیلم با «بازیگر / کیلاری» در سال 1992 به یک چهره سرشناس بالیوودی تبدیل شد تا به حال در 105 فیلم سینمایی بازی کرده است.

او برای اولین بار در سال 2012 به عنوان بازیگر مهمان در یکی از اپیزودهای مجموعه پربیننده سی‌آی‌دی ظاهر شد. این درام اکشن جنایتکارانه هندی از سال 1998 روی آنتن تلویزیون کشور رفته و تا به حال هشت فصل آن ساخته شده، اما آکشی کومار فقط بازیگر یک قسمت از مجموع 884 اپیزود آن بوده است.

او سال گذشته در مصاحبه‌ای گفت به دلیل محبوب و پربیننده بودن این مجموعه، بازی در یکی از اپیزودهای آن را قبول کرده است. در همان حال، وی اعلام کرد یک بازیگر سینماست و قصد همکاری دائم با مجموعه‌ها و کارهای تلویزیونی را ندارد.

اما منتقدان تلویزیونی عقیده دارند کونگ فوکار هندی، تفاوت زیادی با مجموعه‌های معمول تلویزیونی دارد و به همین دلیل است این بازیگر با آن همکاری می‌کند.

از یک سو، وی در این برنامه نمایشی تلویزیونی به عنوان مجری و صحنه‌گردان ظاهر می‌شود و نه یک بازیگر. از سوی دیگر، مضمون و محتوای برنامه هم چیزی است که او علاقه زیادی به آن دارد و همکاری با برنامه به دلیل مسائل مادی و این جور چیزها نیست؛ در حالی که برخی منتقدان به فروش نرفتن دو فیلم آخر آکشی کومار ـ «رئیس» و «دوباره روزی روزگاری در بمبئی» ـ در جدول گیشه نمایش اشاره می‌کنند و می‌گویند این مساله هم می‌تواند در همکاری نزدیک او با رسانه تلویزیون، نقش مهمی داشته باشد.

ایندیا اف‌ام / مترجم: کیکاووس زیاری

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها