هوای تهران سالم شد

مدیر کل محیط زیست استان تهران با بیان اینکه ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون روی عدد 89 ایستاده، گفت: هوای پایتخت در شرایط سالم قرار گرفته است.
کد خبر: ۶۲۰۳۲۱
هوای تهران سالم شد

محمد هادی حیدرزاده در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون با کاهش 68 واحدی نسبت به روز گذشته که این شاخص روی عدد 157 بود به شرایط سالم رسید.

به گفته وی، در حال حاضر آلاینده مونوکسید کربن به عدد 41 در شرایط پاک، ازن با ایستادن روی عدد 20 در شرایط سالم، دی اکسید نیتروژن روی عدد 55 در شرایط سالم، دی اکسید گوگرد با ایستادن روی عدد 24 در شرایط پاک و ذرات معلق کمتر از 10 میکرون نیز روی عدد 49 در شرایط پاک قرار دارد.

newsQrCode
برچسب ها: هوا تهران سالم
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها