فروش فرش دستباف رونق ندارد

رئیس انجمن فرش دستباف خانه صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: فرش دستباف با وجود کاهش 20 تا 30 درصدی قیمت، به دلایل مختلف خرید و فروش چندانی ندارد.
کد خبر: ۶۱۷۵۹۴
فروش فرش دستباف رونق ندارد

باقر صیرفیان افزود: به دلیل بلاتکلیفی بازار، وضع فروش فرش دستباف در داخل کشور مناسب نیست.

وی با اعلام این‌که فرش ایرانی در خارج از کشور هم فروش خوبی ندارد، تصریح کرد: تحریم، نوسان نرخ ارز و وضع نامناسب اقتصادی بعضی کشورهای هدف، از عوامل موثر بر کاهش صادرات این کالاست.

رئیس انجمن فرش دستباف خانه صنعت، معدن و تجارت اصفهان، کمبود بافنده فرش را یکی دیگر از مشکلات رکود بازار فرش دستباف اعلام کرد و گفت: به دلیل ضعف در فرهنگسازی، بسیاری از مردم حاضر نیستند بافنده باشند، زیرا همواره از خانوده‌های قالیباف به اشتباه به نام افراد فقیر نام برده شده است.‌‌(ایرنا)

newsQrCode
برچسب ها: فرش
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها