جام جم آنلاین: در پایان کنفرانس اتحادیه اروپا در بروکسل پیشنهادات ارائه شده از طرف کمیسیون اتحادیه اروپا برا0 تعمیم و آزاد0 مبادله خدمات بین کشورها0 عضوبه گونه ای تعدیل شد که مورد موافقت و تصویب کنفرانس قرار گرفت.
کد خبر: ۶۱۶۴۸
این سازش در محافل سیاس0 و مطبوعات همه کشورها0 اروپائ0 مورد توجه وسیع واقع شده است.
روزنامه براونشوایگر تسایتونگ (Braunschweiger Zeitung) در این باره این گونه اظهار نظر کرده است:
کمیسر صنایع اتحادیه اروپا گونتر فرهویگن (G.Verheugen) طبق رسم و وظیفه خود نتایج کنفرانس عال0 را ستود و روش اتحادیه اروپا برا0 تضمین رشد اقتصاد0 کشورها0 عضو را مورد تأیید قرار داد. این گونه سخن گفتن کار کس0 است که مدت مدید0 در کارها0 جار0 اتحادیه اروپا شرکت داشته و ارتباط با خاک و زمین را از دست داده است ول0 نتایج کنفرانس عال0 را فقط می توان با نتایج حاصله در گردهمائ0 اخیر رهبران احزاب حاکم و اقلیت آلمان در دفتر صدراعظم برا0 جستجو0 راهها0 مو}ثر مبارزه با بیکار0 مقایسه کرد که هیاهو0 زیاد بر پا شد ول0 تصمیمات ملموس0 اتخاذ نشد ، نه در زمینه رشد اقتصاد0 و نه برا0 مبارزه با بیکار0.
روزنامه نویه تسورشر تسایتونگ (Neue Zürcher Zeitung) چاپ شهر بال (بازل) سویس در همین باره چنین نوشته است: رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا باروسو از آغاز تصد0 خود تفاهم زیاد برا0 حساسیت ها0 مل0 و علائق خاص کشورها0 عضو اتحادیه نشان می دهد.
و0 با روش خود خیل0 به این امر کمک کرد که جبهه کشورها0 ترمز کننده تجدید و اصلاح ساختار اتحادیه به رهبر0 آلمان و فرانسه توانستند در کنفرانس عال0 بروکسل نظر خود را به کرس0 بنشانند که البته باعث نارضائ0 بیشتر اعضاء جدید اتحادیه شد. حال اینکه قابلیت رقابت اقتصاد0 اروپا بدون رقابت در بازار داخل0 چگونه میتوند تحقق یابد راز0 است که فقط کشورها0 بیعلاقه به اصلاحات از آن باخبرند.
در روزنامه کلنر اشتات آنتسایگر (Klner Stadt-Anzeiger) در همین مقوله چنین آمده است:
تصمیم کنفرانس عال0 مبن0 برتجدید نظر در طرح پیشنهاد0 کمیسیون اتحادیه اروپا در مورد مبادله خدمات بین کشورها0 عضو غیر منتظره نبود. آنچه در این امر مو}ثر بود فشار برلین و پاریس بود نه اعتراض هزار نفر اعضا0 اتحادیه ها0 کارگر0. در واقع رئیس جهمور فرانسه ژاک شیراک با توجه به همه پرس0 آت0 در مورد قانون اساس0 اروپائ0 از هر چیز که بتواند در آن کشور ایجاد ناآرام0 کند ، پرهیز می کند. طبیع0 است که موافقین طرح پیشنهاد0 اولیه از تصمیم تجدید نظر در آن سرخورده و ناراض0 شده اند.