تاکید هاشمی بر فراگیر شدن تامین اجتماعی در کشور

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با توجه به افزایش هزینه‌های دارو و درمان در کشور، به وزارت بهداشت توصیه کرد «اجرای طرح تامین اجتماعی جامع» را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهد.
کد خبر: ۶۱۶۰۳۵

به‌گزارش فارس، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دیروز در دیدار اعضای انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با اشاره به انجام مطالعات طرح تامین اجتماعی جامع در اواخر دولت سازندگی و ارائه آن به مجلس در 60 صفحه، گفت: با وجود مطالعات انجام شده، متاسفانه این طرح به دلیل بررسی منابع مالی از مجلس پس گرفته شد و هنوز هم اجرایی نشده است.

هاشمی رفسنجانی افزود: اگر همه مردم در قالب طرح تامین اجتماعی جامع بیمه شوند، در بخش درمان، تعرفه‌ها یکسان و رابطه بین بیمار با پزشک و پزشک و دولت تنظیم می‌شود که تحقق این مهم، راهی اساسی و کارگشا برای اطمینان ‌خاطر مردم از آینده خود بویژه تامین هزینه‌های بهداشت و درمان و جلوگیری از اتلاف هزینه‌های زائد خواهد بود.

وی در همین خصوص، ایجاد مرکز جامع دندانپزشکی کشور با مشارکت همه دست‌اندرکاران این بخش برای تجمیع سرمایه‌ها و کاهش هزینه‌های درمان را مورد تاکید قرار داد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با توجه به اولویت پیشگیری بر درمان بویژه در دندانپزشکی، توجه و عنایت خاص وزارت بهداشت و درمان به این بخش ضروری‌تر به نظر می‌رسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها