رئیس‌جمهور: مذاکره منطقی و استدلال، یکی از ابعاد عاشوراست

رئیس‌جمهور با تاکید بر این‌که امروز استقامت و ایستادگی مردم ایران در برابر انواع توطئه‌ها برای درس‌آموزی از عاشوراست، گفت: باید به همه ابعاد حادثه عاشورا توجه کنیم؛ زیرا عاشورا تنها جهاد، فداکاری، ایثار و عزت نفس نیست؛ بلکه اخلاق، اعتدال، گذشت، سعه‌صدر، مذاکره منطقی و استدلال هم است.
کد خبر: ۶۱۳۵۳۹

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، حسن روحانی در ابتدای جلسه دیروز هیات دولت، با تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت امام حسین(ع) افزود: همواره تاسوعا و عاشورا و فرهنگ عاشورایی سرلوحه برنامه انقلابیون این سرزمین بود و این باور که نهضت ما حسینی است، انقلاب را پیروز کرد؛ در دفاع مقدس نیز پیروزی رزمندگان اسلام در برابر لشکر صدام و حامیان شرقی و غربی آن، مرهون عاشورا بود.

وی واقعه عاشورا را درس ادب و انسانیت عنوان کرد و ادامه داد: با وجود این که نفاق افرادی که به جنگ امام حسین(ع) به کربلا آمده بودند، کاملا روشن بود، در عین حال در شب تاسوعا، امام(ع) با عمر سعد برای اتمام حجت و پیشگیری از جنگ، گفت‌وگو کردند که بسیار درس‌آموز است.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که عاشورا درس‌های فراوانی برای ما و جامعه بشری دارد و باید همه ابعاد آن را مدنظر قرار دهیم، تصریح کرد: امروز هم بی‌تردید، فرهنگ عاشورا بهترین سرمشق خواهد بود و اگر در زندگی فردی و اجتماعی، عاشورا و آموزه‌های آن را الگوقرار دهیم، به سعادت و تعالی دست می‌یابیم.

ادامه دیدارهای رئیس‌جمهور با خانواده شهدا

همچنین رئیس‌جمهور، در سنتی پسندیده با حضور در منازل خانواده‌های شهیدان شکری و مقدم که به ترتیب سه و دو فرزند خود را تقدیم کشور و انقلاب کرده‌اند و نیز جانباز ۷۰ درصدی دفاع مقدس، سیدجلال روغنی نیری با آنان دیدار و گفت‌وگو کرد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، روحانی در این دیدارها با بیان این‌که ملاقات با خانواده شهدا توفیق بزرگی برای دولت تدبیر و امید است، گفت: همه ما مدیون شهدا، جانبازان، ایثارگران و خانواده آنها هستیم؛ چرا که عظمت و استقلال ایران اسلامی در سایه ایثار و فداکاری شهدا و جانبازان گرانقدر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها