آبخضر: ۱۳ آبان امسال، روز بزرگ «مرگ بر آمریکا» خواهد بود

تشریح برنامه‌های مراسم روز ملی مبارزه با استکبار

رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم سیزدهم آبان گفت: مراسم ۱۳ آبان امسال روز بزرگ مرگ بر آمریکاست و با توجه به ادامه یافتن خوی ظالمانه و مستکبرانه آمریکا همچنان این شعار به عنوان اصلی‌ترین شعار مردم در ۱۳ آبان امسال خواهد بود.
کد خبر: ۶۱۰۸۵۶

به گزارش فارس، اصغر آبخضر، رئیس ستاد مرکزی مراسم 13 آبان دیروز در نشست خبری به تشریح رویکردها، سیاست‌ها و اعلام برنامه‌های مراسم یوم‌الله 13 آبان امسال پرداخت و تصریح کرد: با عنایت به اهمیت و تاثیرگذاری فراوان برگزاری باشکوه مراسم تظاهرات سراسری ضداستکباری یوم‌الله 13 آبان در راستای حفظ ارتقای قدرت نرم نظام در مواجهه مناسب‌تر با جهان و بالا بردن قدرت چانه‌زنی قوی‌تر دستگاه دیپلماسی کشور و تیم مذاکره‌کننده ایران در گفت‌وگو با دیگر کشورها و گروه 1+5 و ارتقای سطح امنیت ملی باید حتما همه دستگاه‌ها و مسئولان نظام در کنار ملت بزرگ ایران تمام تلاش خود را معطوف برگزاری شکوهمند مراسم ضد استکباری یوم‌الله 13 آبان کنند که شکوه این مراسم نشان از اقتدار، وحدت ملی و عظمت ایران اسلامی خواهد داشت.

رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم 13 آبان، مراسم و مناسبت‌های ملی ایام‌الله انقلاب اسلامی را تریبون گویای مردم دانست و از مردم شریف ایران اسلامی خواست تا از تریبون تظاهرات 13 آبان و دیگر تریبون‌های مراسم عبادی و سیاسی، صدای واحد و شعار همیشگی مرگ بر آمریکا و مرگ بر استکبار را فریاد کرده و صدای عدالت‌طلبی و آزادیخواهی را به گوش جهان برسانند.

آبخضر به تشریح برنامه‌های راهپیمایی 13 آبان امسال پرداخت و گفت: مراسم 13 آبان در تهران و تمامی استان‌های کشور به صورت همزمان برگزار خواهد شد که در تهران در روز دوشنبه 13 آبان از ساعت 10 تا 11 و 30 دقیقه صبح مقابل لانه جاسوسی سابق آمریکا با حضور گسترده اقشار مختلف مردمی، دانشجویان، دانش‌آموزان و طلاب برگزار می‌شود.

وی افزود: در این مراسم که با تلاوت قرآن کریم و اجرای سرود جمهوری اسلامی و سرود مرگ بر آمریکا آغاز خواهد شد، قرائت بیانیه‌های دانش‌آموزی، دانشجویی و اجرای سرود همگانی دانش‌آموزی، قرائت قطعنامه سراسری به عنوان آخرین مواضع ملت ایران و سخنرانی را خواهیم داشت.

قائم مقام شورای هماهنگی، تبلیغات اسلامی، دیدار ویژه اقشار مردمی، دانش‌آموزی و دانشجویی با مقام عظمای ولایت در روز یکشنبه 12‌ آبان92 و بر پایی اولین جشنواره بین‌المللی بزرگ مرگ بر آمریکا را از دیگر برنامه‌های 13 آبان عنوان کرد.

آبخضر ادامه داد: یازدهمین اجتماع بزرگ حزب‌الله سایبر با محوریت مرگ بر آمریکا با حضور فعالان فضای مجازی در روز شنبه یازدهم آبان ساعت 3 بعدازظهر در سالن بصیرت لانه سابق جاسوسی آمریکا و نشست خبری دانشجویی نیز در همان روز برگزار می‌شود.

وی افزود: برگزاری مراسم ویژه دانش‌آموزی در کنار مزار شهید علم‌الهدی با عنوان ما تا آخر ایستاده‌ایم در شهر هویزه، برپایی ایستگاه‌های نقاشی، مرگ بر آمریکا ویژه دانش‌آموزان در مسیر تظاهرات در سراسر کشور، نشست خبری دانش‌آموزان در روز پنجشنبه 9 آبان در محل لانه جاسوسی و زنگ مبارزه با استکبار جهانی در صبح روز دوشنبه 13 آبان که به صورت همزمان در مدارس سراسر کشور نواخته می‌شود، از برنامه‌های امسال است.

رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم 13 آبان خاطرنشان کرد: برای پوشش راهپیمایی 13 آبان امسال بیش از 620 نفر اصحاب رسانه شامل 120 خبرنگار و عکاس خارجی و بیش از 500 عکاس و خبرنگار داخلی حضور خواهند داشت.

آبخضر برقراری نمایشگاه بصیرت در محل لانه جاسوسی پیشین آمریکا، برگزاری نمایشگاه عکس با موضوع استکبارستیزی و یوم‌الله 13 آبان در محل لانه جاسوسی، برپایی تجمع ویژه خواهران دانشجوی بسیج دانشگاه تهران صبح روز 13 آبان و قبل از شروع مراسم اصلی و برگزاری میزگرد دانشجویی با حضور تشکل‌های دانشجویی در روز چهارشنبه هشتم آبان در محل لانه جاسوسی پیشین را از دیگر برنامه‌های یوم‌الله 13 آبان امسال برشمرد. وی در پایان این نشست خبری در پاسخ به خبرنگار لس‌آنجلس تایمز در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که آیا پوسترهای ضد دولت آمریکا را شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نصب کرده است یا خیر ،گفت: من هم از طریق رسانه‌ها متوجه این موضوع شدم.

رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم 13 آبان ادامه داد: نصب پوسترهای معروف به صداقت آمریکایی توسط تشکل‌های مختلف دانشجویی بوده، بنابراین توسط مردم و دانشجویان صورت گرفته و ما در نصب و جمع‌آوری آن دخالتی نداشتیم.

آبخضر تاکید کرد: ما نصب و جمع‌آوری پوسترهای صداقت دولت آمریکا را نه نفی و نه تائید می‌کنیم و معتقدیم این یک کار جمعی بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها