کسر یک امتیاز از پرسپولیس و تراکتورسازی

دایی 2 جلسه محروم شد، مایلی کهن یک جلسه

از امروز فشارها آغاز می شود

مایلی کهن: خوشحالم تازه به دوران رسیده را محروم کردند

محمد مایلی کهن با اینکه خود با حکم محرومیت روبرو شده است اما اقدام کمیته انضباطی را ستایش می کند.
کد خبر: ۶۰۸۳۲۷
مایلی کهن: خوشحالم تازه به دوران رسیده را محروم کردند

به گزارش سایت جام جم ورزشی- مایلی کهن پس از اینکه کمیته انضباطی حکم به محرومیت او و دایی و همچنین کسر امتیاز از پرسپولیس و تراکتور سازی داد صحبت هایی را مطرح کرد که خلاصه این صحبت ها را در ادامه می خوانید:

* کمیته انضباطی بعد از سال‌ها تابوشکنی و آقایانی که فوق العاده پرمدعا هستند و به قولی تازه به دوران رسیده را محروم کردو این موضوع جای تحسین دارد.

* ظاهراً کمیته انضباطی به دنبال این بوده که مرا دراز کند، کما اینکه سال گذشته در جریان یکی از دیدارهای گهر دورود به نشانه حمایت از داور به نشانه اعتراض زمین را ترک کردم. کمیته انضباطی به دنبال این اتفاق ابتدا من را جریمه کرد و پس از آنکه فهمیدند به حمایت از داور زمین را ترک کرده‌ام، اطلاعیه‌ای صادر و حتی مرا تشویق کردند!

* این آقایان برای اولین بار است که حکمی علیه‌شان صادر می‌شود و این کار شایسته تحسین است.

* امیدوارم فشارهایی که از جاهای مختلف از امروز به کمیته انضباطی وارد می‌شود را تحمل کنند. یقین بدانید از امروز فشارهای برخی مطبوعات، افراد سیاسی و ... به سمت کمیته انضباطی روانه می‌شود تا در حکم خود تجدیدنظر کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها