بررسی بزهکاری کودکان و نوجوانان در «ما متهمیم»

مستند صد قسمتی «ما متهمیم» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی کریم هاتفی نیا برای پخش از شبکه دو تولید شد.
کد خبر: ۶۰۸۱۹۳

به گزارش روابط عمومی شبکه دو، این مجموعه اپیزودیک به آسیب‌شناسی دلایل بزهکاری کودکان و نوجوانان و راه‌های پیشگیری از آن می‌پردازد.

سه اپیزود نخست این مجموعه مستند ـ نمایشی به موضوع مجازات های جایگزین حبس اختصاص داده شده است؛ روشی که برای پیشگیری از تکرار جرم از 50 سال پیش تاکنون در بسیاری از کشورهای جهان درباره بسیاری از مجرمان کم‌سابقه و بی‌سابقه اعمال شده و برای اصلاح و بازگرداندن آنان به جامعه بسیار موثر بوده است.

در یکی از قسمت‌های این مستند قاضی دادگاه اطفال تهران، حکم زندان دختر سارق هفده ساله‌ای را به شش ماه کار اجباری در یک آسایشگاه معلولان، تبدیل می‌کند؛ البته با پرداخت حقوق ماهانه! این دختر نوجوان ابتدا به دلیل رفتار خشن پدر و محیط نامناسب زندگی از خود رفتارهای پرخاشگرانه و از سر ناسازگاری بروز می‌دهد، اما با پایان یافتن دوره محکومیت خود و تحت تاثیر مهربانی و رفتار دوستانه مددکاران تصمیم می‌گیرد در همان آسایشگاه مشغول به کار شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها