حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
فوتبال آلمان که زمانی به فوتبال ماشینی، حساب شده و نه چندان زیبا معروف بود، وقتی در جام جهانی 2006 هیجان و زیبایی را به بازیهای حسابگر خود تزریق کرد، به اندک منتقدان سبک و سیاق سابق خود پاسخ فوتبالی داد. گرچه سرمربی آلمان در آن جام یورگن کلینزمن معروف بود، اما همان موقع از یواخیم لو، دستیار اول کلینزمن به عنوان مرد همه کاره فنی ژرمنها نام برده میشد، کسی که پس از پایان قرارداد کلینزمن، عهدهدار سکان هدایت تیم ملی آلمان شد.
علاوه بر درخشش در دوره گذشته جام جهانی و جام ملتهای اروپا، یواخیم لو بتازگی کارنامه درخشانی هم در مقدماتی جام جهانی ثبت کرده است. تیم او در گروه سوم مقدماتی جام جهانی در اروپا از مجموع ده بازی، 9 پیروزی و یک تساوی کسب کرد و با 28 امتیاز و 36 گل زده بالاتر از سوئد، اتریش و ایرلند جواز مستقیم حضور در جام جهانی را کسب کرد. پس از این نتیجه بود که «لو» در پاسخ به پرسشی درباره احتمال همکاریاش با تیم ملی آلمان گفت: هیچ دلیلی برای مخالفت با این پیشنهاد نمیبینم.
یواخیم لو که با تمدید قرارداد تا یورو 2016 همچنان سکاندار تیم ملی آلمان خواهد بود، در این باره گفت: از کار کردن با آلمان لذت میبرم. با تمدید قراردادم انگیزه بیشتری برای رو به جلو بردن این تیم دارم. هنوز به پایان راهمان نرسیدهایم. اهداف و آرزوهای بزرگی داریم که میخواهیم با هم به آنها دست یابیم.
همچنین وولفگانگ نیرباخ، رئیس فدراسیون فوتبال آلمان با بیان اینکه به لو و کادر او اعتماد کامل دارد، اظهار کرد: تیم آلمان بعد از جام جهانی ۲۰۰۶ تاکنون همیشه یکی از چهار تیم نخست جهان و اروپا بوده است. این تیم شیوهای پویا و تهاجمی دارد که تمام آن به خاطر حضور لو و همکاران اوست.لو در حالی بیست و چهارم آبان در دیداری دوستانه مقابل ایتالیا برای صدمین بار روی نیمکت مربیگری تیم ملی آلمان خواهد نشست که تاکنون ۶۸ بار با این تیم برنده شده، ۱۶ بار مساوی کرده و ۱۵ مرتبه باخته است. برتی فوگتس با ۱۰۲ مسابقه، هلموت شون با ۱۳۹ مسابقه و سپ هربرگر با ۱۶۷ مسابقه مربیانی هستند که پیش از وی بیشترین رکورد مربیگری در تیم ملی فوتبال آلمان را دارند. لو از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ در ۳۴ مسابقه دستیار یورگن کلینزمن در تیم ملی بود.
بعد از تمدید قرارداد لو، اولیور بیرهوف مدیر تیم و آندریاس کوپکه مربی دروازهبانها نیز قراردادهای خود را تمدید کردند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....