میرآخوری: از مردم خونگرم کرمان می‌خواهم در حمایت از تیم ایران، ورزشگاه را پر کنند

ایران ـ عربستان در فینال زودرس جوانان آسیا

ورزشگاه شهید باهنر کرمان امروز پذیرای حساس‌ترین بازی مقدماتی جوانان آسیا در گروه چهارم است؛ جایی که دو تیم شش امتیازی ایران و عربستان برای صدرنشینی و صعود به مرحله نهایی به‌مصاف هم می‌روند.
کد خبر: ۶۰۵۵۴۰

تیم‌ فوتبال زیر 18 سال کشورمان درحالی به مصاف عربستان می‌رود که با یک تساوی هم به عنوان سرگروه صعود می‌کند، اما به گفته رحیم میرآخوری، سرمربی تیم جوانان ایران، تیم او امروز هم مثل دو بازی قبل فقط با هدف پیروزی و کسب سه امتیاز بازی خواهد کرد.

تیم جوانان کشورمان ابتدا با دو گل تاجیکستان را شکست داد و بعد هم مقابل لبنان یک پیروزی پرگل 6 بر یک را جشن گرفت. اهمیت این برد از آن جهت بود که عربستان در بازی قبلی، پنج گل به تاجیکستان زده بود و تیم ایران اگر با کمتر از پنج گل اختلاف، لبنان را شکست می‌داد، صدر جدول را به عربستان واگذار می‌کرد. با این حال میرآخوری بهتر از می‌داند نباید در بازی سرنوشت‌ساز با عربستان تیمش را برای کسب تساوی به زمین بفرستد. سرمربی تیم جوانان کشورمان در آستانه بازی حساس امروز که از ساعت 17 و 30 دقیقه آغاز خواهد شد گفت: شک نکنید که من تیمم را برای برد به میدان می‌فرستم. سال 77 با تیم نوجوانان ایران در قطر چنین اتفاقی برایمان افتاد و با این‌که با یک مساوی مقابل بحرین صعود می‌کردیم، اما شکست خوردیم و حذف شدیم. در آن مسابقه‌ها هم مثل این دوره یک تیم صعود می‌کرد.

میرآخوری با تشکر از شبکه ورزش که بازی دوم شاگردانش را به‌صورت زنده پخش کرد، گفت: پخش زنده بازی روحیه خوبی به بازیکنان داد.

زمانی که از طریق مدیر رسانه‌ای تیم متوجه شدیم بازی پخش می‌شود، انگیزه‌های بازیکنانمان چند برابر شد. در هرحال بازی با عربستان یک فینال آسیایی زودرس است و از مردم خونگرم کرمان می‌خواهم برای حمایت از نام ایران، برابر این حریف سنتی فوتبال ایران روز شنبه ورزشگاه شهید باهنر کرمان را پر کنند.

تیم نخست این گروه مستقیما راهی مرحله نهایی می‌شود، اما تیم دوم باید منتظر باشد تا شانس صعود به عنوان یکی از شش تیم دوم برتر گروه‌های 9 گانه را به‌دست آورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها