در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: ابتدا عدس را با کمی نمک و ادویه بپزید. در حدی که له نشود. سپس آن را در صافی بریزید. برنج را هم در حد چلوکش آماده کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید. اگر مایل بودید میتوانید کف دیگ را نان بگذارید و ته دیگ داشته باشید. سپس یک کفگیر برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید و روی آن را دو قاشق غذاخوری عدس بپاشید. همینطور ادامه دهید تا همه برنج و عدس را به ترتیب در قابلمه بریزید. لابهلای پلو را هم مقداری ادویه پلویی بپاشید. در این مرحله مقداری روغن را داغ کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید. یک عدد پیاز را هم با رنده ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده و ادویه و نمک خوب مخلوط کنید و ورز دهید که حالت چسبندگی داشته باشد. از گوشتها به اندازه یک فندق بردارید و کف دست به صورت گلولههای کوچک گرد کنید و آنها را در یک ماهیتابه با مقداری کره تفت دهید و کنار بگذارید.
هسته خرماها را بیرون بیاورید و آنها را هم تفت دهید. کشمشها را بشویید و خشک کنید و به خرماها اضافه کنید و با هم تفت دهید. لازم به ذکر است که خرما و کشمش زود میسوزد. فقط در حد نرم شدن آنها را تفت دهید. بعد از دمکشیدن برنج مقداری از آن را در زعفران بزنید و پلو را در دیس بکشید. روی آن را با برنج زعفرانی و پیاز سرخشده و خرما و کشمش و گوشت سرخشده تزئین کنید (به جای گوشت چرخ کرده میتوانید از گوشت مرغ هم استفاده کنید) غذا آماده است؛ بفرمایید نوشجان. / ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: