حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر و به نقل از روسیاالیوم، سازمان ملل متحد با صدور بیانیهای اعلام کرد، اسناد و مدارک ارائه شده از سوی دولت سوریه درباره تسلیحات شیمیایی، امیدوارکننده به نظر میرسد، اما نیاز دارد که مورد بررسیهای بیشتر فنی قرار بگیرد. همچنین پرسشهایی وجود دارد که باید پاسخ داده شود.
از سوی دیگر ویتالی چورکین، نماینده روسیه در سازمان ملل اعلام کرد: گزارش بان کیمون درباره روند اجرای قطعنامه شورای امنیت درباره نابودی تسلیحات شیمیایی سوریه تا سه روز دیگر (دوشنبه پانزدهم مهر) به سازمان ملل ارائه خواهد شد. بازرسان از روز اول اکتبر (نهم مهرماه) فعالیتهای تحقیقاتی خود را در سوریه آغاز کردهاند.
دیروز میخاییل بوگدانف، نماینده رئیسجمهور روسیه در امور خاورمیانه امکان انتقال سلاحهای شیمیایی از سوریه به روسیه را رد کرد و گفت: در قوانین روسیه چنین چیزی پیشبینی نشده است و در این اقدام ضرورتی نمیبینیم.
بنابراین به گفته او، امحای تسلیحات شیمیایی سوریه باید در خاک این کشور صورت گیرد. سوریه حدود یک هزار تن سلاحهای شیمیایی در اختیار دارد.
با این حال آمریکا همچنان میگوید، گزینه نظامی را برای سوریه نگهداشته است. ژنرال ریموند اودیرنو، رئیس ارتش آمریکا دراین باره گفته است، در صورتی که اسد به تعهداتش براساس قطعنامه سازمان ملل مبنی بر انهدام سلاحهای شیمیایی عمل نکند، واشنگتن احتمال عملیات نظامی در سوریه را بررسی خواهد کرد.
در یک خبر دیگر بشار اسد، رئیسجمهور سوریه در گفتوگو با شبکه تلویزیونی ترکیه تاکید کرد که اکنون صحبت کردن درباره حضور او در انتخابات سال آینده زود است و طی چهار یا پنج ماه آینده شرایط برای حضور یا حضور نداشتن در انتخابات ریاست جمهوری سوریه روشن خواهد شد. وی در عین حال یادآور شد که آنکارا برای حمایت از تروریستها بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....