کشتی فرنگی قهرمانی جهان- مجارستان

نعمت پور در مرحله نیمه نهایی

این موفقیت با همدلی به دست آمد

خوشحالی اکبری از سهمی که در قهرمانی کشتی داشت

تلاش تمامی کشتی گیران موجب شد تا ایران قهرمان شود و خوشحالم که من هم سهمی در این قهرمانی داشتم.
کد خبر: ۵۹۸۸۳۰
خوشحالی اکبری از سهمی که در قهرمانی کشتی داشت

عزت الله اکبری نایب قهرمان وزن 74 کیلوگرم کشتی آزاد جهان  که صبح روز جمعه همراه با سایر ملی پوشان کشتی آزاد ایران به ایران بازگشت، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شکست روس‌ها و قرار گرفتن در جایگاه بالاتر از آنها افتخار بزرگی است که با همدلی و تلاش ملی پوشان و زحمات رسول خادم میسر شده است.


بنابه گزارش ایسنا، او با بیان اینکه قهرمانی تیم ایران سبب شده تا چندان از کسب مدال نقره ناراحت نباشم، خاطر نشان کرد: کسب مدال نقره و همچنین قهرمانی با تیم ایران در رقابت‌های جهانهی بوداپست را مدیون رسول خادم هستم.


اکبری در پاسخ به سوالی درباره اینکه از او به عنوان پدیده کشتی ایران یاد می‌شود نیز گفت: البته این از لطف دوستان است. من تلاش خودم را برای کسب بهترین نتیجه انجام دادم و خوشحالم که توانستم نقشی در قهرمانی تیم ایران داشته باشم. فراموش نکنیم این قهرمانی حاصل تلاش تمامی کشتی گیران و البته رسول خادم بود.


کشتی گیر وزن 74 کیلو تیم ملی ایران ابراز امیدواری کرد ایران بتواند این قهرمانی را در رقابت‌های آینده نیز بازهم کسب کند و این موفقیت تداوم داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها