ورود 141 اتوبوس 2 کابین به خطوط بی آر تی

افزایش سفرهای درون‌شهری و سنگین‌تر شدن بار ترافیک شهر در ماه مهر، مسئولان شهری را بر آن داشته تا با تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت، شهروندان را به استفاده کمتر از خودروی شخصی ترغیب کنند، به این منظور به گفته معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران، قرار است بزودی 141 اتوبوس دو‌کابین وارد خطوط (بی.آر.تی) پایتخت شود.
کد خبر: ۵۹۸۲۲۶

به گزارش جام‌جم، سیدجعفر تشکری‌هاشمی روز گذشته در جلسه شورای شهر تهران حاضر شد تا گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده در ستاد استقبال از مهر به اعضای شورا ارائه دهد.

وی افزود: همزمان با شروع سال تحصیلی جدید علاوه بر 139 اتوبوس دوکابین قبلی 141 اتوبوس که به تازگی از گمرک ترخیص شده است نیز به خطوط(بی.آر.تی) اضافه می‌شود.

تشکری تاکید کرد: با اضافه شدن این اتوبوس‌ها 250 هزار نفر به ظرفیت حمل و نقل تهران افزوده خواهد شد و بیشتر این اتوبوس‌ها در مناطق جنوبی تهران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به وضع خط 3 متروی تهران نیز توضیح داد: کارهای عمرانی خط 3 متروی تهران به پایان رسیده و بخشی از تجهیزات از گمرک ترخیص و در حال نصب شدن در ایستگاه‌ها هستند، اما برخی تجهیزات هنوز در گمرک مانده است که اگر بزودی ترخیص شود تا پایان مهرماه خط 3 مترو مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

تشکری با اشاره به افزایش ترافیک ماه مهر پایتخت گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد نقص فنی، تصادفات خسارتی و عملیات اجرایی مهم‌ترین مشکلات برای انسداد ترافیکی در تهران است. همچنین پنجشنبه‌ها پرتصادف‌ترین و یکشنبه‌ها پرترافیک‌ترین روز هفته است.

رای‌گیری برای تشکیل کمیسیون‌ها

اعضای شورای شهر تهران، در جلسه روز گذشته تکلیف کمیسیون‌ها را نیز مشخص کردند و به تشکیل شش کمیسیون رای دادند.

در بررسی‌های صورت گرفته تشکیل کمیسیون معماری و شهرسازی، کمیسیون عمران و حمل و نقل، کمیسیون فرهنگی، هنری و اجتماعی، کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری، کمیسیون برنامه بودجه و مدیریت منابع و کمیسیون حقوقی و تنظیم مقررات به تائید هیات کارشناسی رسید و قرار شد نام این کمیسیون‌ها به رای‌گیری گذاشته شود.

اولین گزینه کمیسیون شهرسازی و معماری بود که یکی از اعضا پیشنهاد داد این نام به کمیسیون شهرسازی، معماری و توسعه شهری تغییر پیدا کند. مهدی چمران نیز تاکید کرد باید به این گروه کمیسیون زیباسازی و فضای شهر هم اضافه شود که در نهایت پس از رای‌گیری نهایی نام کمیسیون شهرسازی و معماری انتخاب شد.

کمیسیون بعدی عمران و حمل و نقل بود که همین نام نیز رای آورد.

وقتی نوبت به تصویب نام کمیسیون فرهنگی، هنری و اجتماعی رسید، این موضوع مخالفان و موافقان بسیاری داشت. طلایی گفت نام کمیسیون فرهنگی و اجتماعی کلی‌تر و بهتر است، اما عبدالحسین مختاباد به دلیل اهمیت‌دار بودن هنر پیشنهاد داد باید نام هنری نیز به آن اضافه شود و پیرهادی دیگر عضو شورا نیز تاکید کرد که باید سلامت هم زیرمجموعه این کمیسیون قرار بگیرد.

حجت‌الاسلام ناصحی هم پیشنهاد داد اگر قرار است نام کمیسیون فرهنگی هنری و اجتماعی باشد پس باید دینی هم به آن اضافه شود.

البته این رای‌گیری یک حاشیه هم داشت، موضوع بحث اختلاف‌نظر راستگو و ساعی بر سر تعداد رای‌ها بود، الهه راستگو، ساعی را خطاب قرار داد و از او خواست در شمارش رای‌ها دقت کند، اما ساعی در مقابل تاکید کرد دانه به دانه رای‌ها را شمرده است و اعلام کرد 14 عضو به نام کمیسیون فرهنگی اجتماعی رای داده‌اند.

به این ترتیب قرار شد دوباره رای‌گیری شود، در مرحله دوم باز هم آراء کمتر شد و رای‌گیری به مرحله سوم کشیده شد که در‌این مرحله تنها ده نفر رای دادند و در نهایت نام این کمیسیون به کمیسیون فرهنگی، هنری و اجتماعی به تصویب رسید.

تاکید بر افزایش مساجد پایتخت

جلسه روز گذشته شورای شهر تهران، میزبان رئیس ستاد اقامه نماز بود، حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با بیان این‌ که خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی تعداد مساجد در کشور افزایش یافته، اما هنوز تا نقطه مطلوب فاصله وجود دارد، گفت: چگونه است که در شهر تهران در هر صد متر می‌توان به‌راحتی به سیگار دست پیدا کرد، اما تا چند کیلومتر نمی‌توان مسجدی پیدا کرد.

وی با تاکید بر این‌ که تهران باید در مسجدسازی الگو باشد و در همه نقاط شهری مؤذن در مسجد اذان بگوید، تصریح کرد: حتی در جذب خادمان مسجد از افراد خوش‌صدا و آشنا به قرآن استفاده شود و به آنها به اندازه یک معلم حقوق داده شود.

قرائتی افزود: در ساخت مسجد نیازی به کاشی‌کاری یا برخی اقدامات تجملی نیست بلکه با همان آجر ساده نیز می‌توان مسجدی ارزان‌قیمت، باکیفیت و با عمر طولانی ساخت.

در ادامه این جلسه با موافقت اعضای شورای شهر تهران قرار شد درخواست قرائتی درباره ساخت مسجد در شهر تهران در کمیسیون‌های عمران، برنامه‌ریزی و فرهنگی بررسی و گزارش کامل آن به شورا ارائه شود.

همچنین موافقت شد با حضور آقای قرائتی هر شش ماه در شورای شهر تهران‌، آخرین وضع کمی و کیفی مساجد در ابعاد فرهنگی، اجتماعی و مالی بررسی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها