آزبست از تمام کارخانه‌های استان تهران حذف شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: این دانشگاه تلاش کرد سم آزبست از تمام کارخانجات استان تهران حذف شود که این کار در جهت کاهش سرطان بوده است.
کد خبر: ۵۹۷۴۶۲

به گزارش فارس، احمدرضا فرسار افزود: در سیستم بهداشت و درمان به کمک مرکز تحقیقات گوارش دانشگاه توانستیم بیماری هپاتیت را غربالگری و کنترل کنیم، زیرا این بیماری زمینه‌ساز سرطان کبد است. وی اظهار کرد: در حوزه غربالگری سرطان دستگاه گوارش بویژه روده بزرگ برنامه‌ریزی‌های زیادی انجام شد، به این ترتیب از خانه‌های بهداشت غربالگری را آغاز کردیم و به مراکز تحقیقات گوارش ارجاع می‌‌دهیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: به دلیل شیوع بالای سرطان پستان، برنامه غربالگری جدیدی تهیه شده است که در این برنامه نیز به صورت سیستم ارجاع از خانه‌های بهداشت، بیماران به مراکز تحقیقاتی فرستاده‌می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها