جام جم آنلاین: یک زندانی آرژانتینی اجازه دارد هر هفته یازده ساعت مرخصی گرفته و سر کار برود تا از این طریق خسارت یک کافی شاپ را که به خاطر دستبرد به آن به زندان افتاده پرداخت کند.
کد خبر: ۵۹۷۴۱
به گزارش آنانوا خوزه آلبرتو پرییرا 34 ساله از اهالی ماردل پرادای آرژانتین به جرم سرقت از یک کافی شاپ دستگیر و پس از اعتراف به جرم خود راهی زندان شد اما از پرداخت خسارت به صاحب کافی شاپ ناتوان ماند.
از این رو قاضی پرونده به او اجازه داده است تا در حین گذراندن دوره حبس خود کار کرده و خسارت مغازه دار را بپردازد.
او یک نقاش است و از این روز زندانبان وی مجاز است تا در روزهای آخر هفته به مدت یازده ساعت به او مرخصی بدهد تا او سر کار برود.
قاضی گفته است که همواره یکی از اقوام وی در هنگام آزادی با او باشد و از او سپرده گرفته است تا در این مدت فرار نکند.