وزیر شرایط را برای خصوصی‌سازی باشگاه‌ها مهیا کند

شاهرودی: هواداران پرسپولیس جام ندیده شده‌اند

پرسپولیس در شش هفته ابتدایی 10 امتیاز کسب کرده است و در رده پنجم جدول قرار دارد.
کد خبر: ۵۹۲۲۲۸
شاهرودی: هواداران پرسپولیس جام ندیده شده‌اند

. حالا هر کدام از کارشناسان عدم نتیجه‌گیری و دوری پرسپولیس از کورس قهرمانی را به دلایل‌های مختلفی می‌دانند. عده‌ای از کارشناسان بازیکنان را ضعیف می‌دانند، عده‌ای از مدیرعامل ایراد می‌گیرند و تعدادی سرمربی را مقصر می‌دانند. از این رو با رضا شاهرودی کاپیتان و هافبک چپ دهه هفتاد پرسپولیس و تیم‌ملی هم صحبت شدیم تا دلیل عدم نتیجه‌گیری پرسپولیس را جویا شویم. شاهرودی دلیل نتیجه نگرفتن پرسپولیسی‌ها را فنی می‌داند و بر این باور است که علی دایی به هیچ‌وجه انتقادپذیر نیست. با بازیکن جنجالی سابق پرسپولیس در خصوص شرایط پرسپولیس، دلایل عدم نتیجه‌گیری، ‌عملکرد دایی و رویانیان، حضور خلعتبری در پرسپولیس، شرایط لیگ و انتظارات از وزیر ورزش و جوانان به گفت‌وگوی نشستیم

 

سعید جمشیدیان

* پرسپولیس این‌ روزها شرایط خوبی ندارد و نتایجی که کسب می‌کند مورد رضایت هواداران نیست. نظرتان را درخصوص شرایط نامطلوب این روزهای پرسپولیس بگویید.

- شرایط، شرایط بسیار بدی نیست اما اینگونه باخت‌ها را هواداران نمی‌پسندند و برای آنها اینگونه نتایج خوش‌آیند نیست. طبیعی است که ما و هواداران دوست نداریم که پرسپولیس ببازد. ما پیشکسوتان و همه هواداران دوست داریم که پرسپولیس در جایگاه اول قرار بگیرد و تمام رقبا را شکست دهد.

*‌ در عدم نتیجه‌گیری پرسپولیس عده‌ای از کارشناسان بازیکنان را ضعیف می‌دانند، عده‌ای از مدیر عامل ایراد می‌گیرند و تعدادی سرمربی را مقصر می‌دانند. به نظر شما دلیل عدم نتیجه‌گیری پرسپولیس چیست؟

- دلیل عدم نتیجه‌گیری پرسپولیس فنی‌ است. پرسپولیس در چند هفته ابتدایی بازی مستقیم انجام ‌داد که به نظرم پرسپولیس نباید بازی مستقیم را در دستور کار خود قرار دهد. بازی مستقیم نیاز به 2 یا 3 مهاجم دارد اما علی دایی در تیمش با یک مهاجم بازی می‌کند. بازی مستقیم با تک فوروارد غیرمنطقی است و نتیجه نمی‌دهد. در بازی مستقیم به دلیل اینکه مستقیم توپ را دفاع به مهاجم می‌فرستد هافبک‌ها بی‌کار می‌شوند. بهتر است دایی به بازیکنان خود اجبار کند که حتما دفاع‌ها توپ را به هافبک برسانند و هابک‌ها مهاجم را تغذیه کنند. اگر پرسپولیس در بازی‌های آینده خود با دو مهاجم وارد میدان شود به طور حتم نتیجه می‌گیرد. دلیل دیگری که پرسپولیس نتوانسته هواداران را راضی کند جوانگرایی است که در تیم صورت گرفته؛ بیشتر بازیکنانی که جدید به تیم اضافه شده‌اند با جو ورزشگاه آشنا نیستند و زمان می‌برد تا بتواند خود را با این جو هماهنگ کنند و در تیم جا بیفتند.

* مقداری از انتقادات به سمت محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس است. به نظرتان مدیریت در عدم نتیجه‌گیری تاثیری داشته است؟

- مدیریت عملکرد بسیار خوبی داشته است. تیم هر نیازی دارد را مدیریت فراهم کرده و آرامش را به باشگاه آورده است. تنها دلیل عدم نتیجه‌گیری فنی است و اگر مشکلات فنی برطرف شود تیم نتیجه می‌گیرد.

* عملکرد علی دایی را چگونه ارزیابی می‌کنید، آیا این همه انتقاد از ایشان درست است؟

- همانگونه که در ابتدا گفتم شرایط، شرایط بسیار بدی نیست  و دایی خوب نتیجه گرفته است اما اینگونه باخت‌ها را هواداران نمی‌پسندند. ما باید خودمان را جای دایی بگذاریم. مشکل دایی این است که انتقادپذیر نیست و همیشه می‌خواهد حرف خود را بزند. یک مربی نمی‌تواند هم با حواشی بجنگد و هم کار فنی انجام دهد. دایی خیلی خود را وارد حواشی می‌کند که این کار درست نیست. او باید یک نفر را مسوول برخورد با حواشی کند و فکر خود را تنها بر روی کارهای فنی بگذارد. با این حال باید عیار یک مربی را از هفته دهم به بعد بسنجیم و نباید فراموش کنیم که پرسپولیس به نفتی باخت که بسیار خوب و مدعی است.

* فکر نمی‌کنید از هفته دهم به بعد رسیدن به تیم‌های صدر جدولی سخت می‌شود؟

- سخت می‌شود اما اگر تیم عملکرد مطلوبی داشته باشد به تیم‌های صدر جدولی می‌رسد. مطمئن باشید تیم‌های دیگر امتیاز از دست خواهند داد.

* با توجه به شرایط فعلی پرسپولیس چه جایگاهی را این فصل برای پرسپولیسی‌ها متصورید؟

- پرسپولیس این فصل باید یک جام بگیرد. در حال حاضر پرسپولیس برای کسب دو جام مبارزه می‌کند اما حتما باید یک جام بگیرد. هواداران پرسپولیس چند سال است که جام ندیده‌اند و شرایط سختی را تحمل می‌کنند که باعث شده است عصابشان خراب شود. این فصل پرسپولیس باید حداقل یک جام بگیرد تا هواداران با آرام شوند.

* به نظر شما پرسپولیس باید چه کاری انجام تا از این بحرانی که در آن گرفتار شده است، خارج شود؟

- اول از همه علی دایی باید انتقادپذیر باشد. در مرحله دوم پرسپولیس باید بر روی نقطه ضعف‌هایش تمرین کند و بتواند نقطه ضعف‌هایش را برطرف کند. همه چیز با تمرین درست می‌شود و دایی باید حواسش را بر روی پرسپولیس و تمرینات بگذارد. در مرحله سوم پرسپولیس باید یک آنالیزور خوب بیاورد تا تیم‌های حریف را که پرسپولیس با آن بازی دارد را به خوبی آنالیز کند.

* در دو روز گذشته درگیری لفظی بین پیشکسوتان و بازیکنان پرسپولیس ایجاد شده است. بعضی از بازیکنان گفته‌اند که پیشکسوتان را نمی‌شناسند!‌ آیا درست است که بازیکنان پرسپولیس، پیشکسوتانی که برای این تیم زحمت کشیده‌اند را نشناسند؟

- به نظرم کار هر دو طرف غلط است. نباید نسل قدیم و نسل جدید پرسپولیس اینگونه در رسانه‌ها علیه همدیگر صحبت کنند. هر دو نسل قابل احترامند. به نظرم بعضی وقتها شرایط طوری می‌شود که بازیکن نمی‌تواند آنگونه که هست بازی کند و در زمین توانایی‌های خود را به نمایش بگذارد. نباید به این خاطر به او حمله شود.

* انتقال محمدرضا خلعتبری به پرسپولیس خیلی طولانی شده است و هر روز یک مشکل و بحث جدید برای این انتقال ایجاد می‌شود. آیا این کار پرسپولیسی‌ها درست است که این‌همه زمان خود را بر روی این اتقال بگذارند؟

- نمی‌دانم باشگاه چه سیاستی دارد و می‌خواهد چه کاری انجام دهد. خلعتبری بازیکن بسیار خوبی است و می‌تواند به باشگاه کمک کند اما فوتبال بازی گروهی است و یک نفر نمی‌تواند خیلی تاثیرگذار باشد. خلعتبری را دوست دارم اما این رقم، رقمی نیست که باشگاه بپردازند. باشگاه باید پول زیادی را به تیم عجمان بدهد تا رضایتنامه خلعتبری را بگیرد و از طرف دیگر باید یک پول زیادی دیگر را به خود او بدهد تا بیاید؛ که به نظرم درست نیست.

* شش هفته از آغاز لیگ سیزدهم می‌گذرد. در این شش هفته  لیگ را تا چطور ارزیابی ‌کردید؟

- از نظر کیفیت بد نیست. به نظرم بهتر از سال‌های گذشته است و بازیکنان نسبت به سال‌های گذشته باانگیزه‌تر شده‌اند.

* در زمان شما بازیکنان سال قبل جام‌جهانی برای حضور در جام جهانی خیلی با انگیزه بودند؛ با توجه به اینکه ما سال آینده جام‌جهانی را در پیش داریم آیا بازیکنان آنگونه بازی کرده‌اند که کروش را متقاعد کنند تا به تیم‌ملی دعوت شوند؟

- این‌ها را با ما مقایسه نکنید. زمان ما شکل و شرایط فرق می‌کرد. ما در آن زمان با تعصب‌مان بازی می‌کردیم، پول خیلی اندکی می‌گرفتیم و هدف‌هایمان فرق می‌کرد. نمی‌خواهم بگویم که بازیکنان حال حاضر تعصب ندارند اما شرایط عوض شده و هدف‌ها تغییر کرده‌اند.

* شما به عنوان یکی از افراد جامعه ورزش چه انتظاری از وزیر ورزش و جوانان دارید؟

- وضع مالی استقلال و پرسپولیس خوب نیست. مدیران دو تیم از جیب خرج می‌کنند و از خودشان به بازیکنان چک می‌دهند. وزیر ورزش کاری کند که به تیم‌ها پول تزریق شود. در آینده نیز شرایط را برای خصوصی‌سازی فراهم کنند، به تیم‌ها وام بدهند تا بتوانند خودکفا شوند و ورزشگاه اختصاصی برای خود بسازند. آن زمان تیم‌ها می‌توانند همانند تیم‌های درجه یک خارجی خودشان از طریق مدارس فوتبال،‌ تبلیغات، حق‌ پخش تلویزیونی،‌ بلیتفروشی، فروش محصولات باشگاه وغیره درآمدزایی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
بنیامین
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
۰
۰
راست می‌گه

نیازمندی ها