امیرعلی نبویان: در نوشدارو، امیر علی را دور زدم

کد خبر: ۵۹۰۱۳۶
امیرعلی نبویان: در نوشدارو، امیر علی را دور زدم

امیر علی نبویان گفت:باید تمام تلاشم را به کار ببندم که در این اثر از آن ذهنیت فاصله بگیرم. و از امیر علی فاصله بگیرم و به نوعی آن را دور بزنم.

امیرعلی نبویان در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون برنا، پیرامون حضورش در سریال «نوشدار» گفت: وقتی پیشنهاد بازی در این سریال به من شد حسابی جذب فیلمنامه آن شدم چرا که از قصه بسیاری خوبی برخوردار بود و کاراکتری که قرار بود آن را بازی کنم به لحاظ بازیگری جای کار زیادی را داشت.

او ادامه داد: یکی از جذابیت‌های که این سریال برای من داشت این بود که در دو نقش متفاوت ظاهر می‌شدم و باید نقش پدر و پسر را در «نوش‌دارو» بازی می‌کردم هر چند که این کار برای من که اولین تجربه جدی بازیگری‌ام را پشت سر می‌گذاشتم. بسیار سخت بود اما آن را پذیرفتم را که بر این باور بودم که این سریال فرصت خوبی را برای بروز توانایی در من ایجاد می‌کند.

نبویان افزود: نکته جالب در مورد نقش من این است که در آن نقش یک پسر امروزی و مرد جوانی را در دهه شصت بازی می کنم و این تقابل حس خوبی را در من ایجاد    می‌کند چرا که باعث می‌شود برای رسیدن به این نقش بیشتر فکر کنم

بازیگر سریال «نوشدارو»  در مورد گریم متفاوتش در این اثر  خاطر نشان کرد: نقشی که در این سریال داشتم اقتضا می‌کرد گریم متفاوتی را تجربه کنم به همین خاطر  مو  و ریش من در این اثر، روشن رنگ شده است

 
وی در مورد پیشبینی‌اش در مورد عکس العمل مخاطبان تصریح کرد: پیش بینی کردن عکس العمل مخاطبان کار راحتی نیست چرا که مخاطبان هنوز نسبت به من ذهنیت امیرعلی را در برنامه «رادیو هفت» دارند به همین خاطر باید تمام تلاشم را به کار ببندم که در این اثر از آن ذهنیت فاصله بگیرم. و از امیر علی فاصله بگیرم و به نوعی آن را دور بزنم. در هر حال امیدوارم بتوانم به واسطه این نقش خودم را در زمینه بازیگری تثبیت کنم.

این نویسنده و  بازیگر در پایان در مورد حضورش در برنامه «رادیو هفت» گفت: من به این برنامه بسیار علاقمند هستم و   دوست دارم قصه‌هایم را در آن ادامه  دهم به همین خاطر اگر شرایط هموار شود با جدیت گذشته به «رادیو هفت» باز می‌گردم.  

ناگفته نماند نوشدارو داستان تلاش ۶نیروی جهاد سازندگی است که در زمان جنگ در جبهه سنگرسازی می‌‌کردند و در زمان حاضر هم همچنان روحیه جهادی خود را حفظ کرده‌اند و در صنعت نفت مشغول به فعالیت هستند اما مشکلات و ماجراهایی برای این گروه پیش می‌آید که داستان نوشدارو را می‌سازد.

این سریال هر شب ساعت 22 از شبکه یک پخش می‌شود.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
الما
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۳
۰
۰
عالی
فاطمه
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
۱
۰
من فكرمی كنم امیرعلی میتونه نقش خیلی خوبی رو اجرا كنه.
samira
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
۰
۱
به نظر من نقش امیرعلی در ابراهیم بهتر بودتا حمزه

نیازمندی ها