حضور 1000 شاعر در جشنواره مشاعره رضوی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر از حضور یک‌هزار شاعر از سراسر کشور در جشنواره مشاعره رضوی در بوشهر خبر داد.
کد خبر: ۵۹۰۰۹۴
حضور 1000 شاعر  در جشنواره مشاعره رضوی

به گزارش مهر، یونس محمدی بعد از ظهر سه‌شنبه در نشست هماهنگی ستاد دهه کرامت در استان بوشهر اظهار داشت: جشنواره مشاعره رضوی از برنامه‌های مهمی است که در دهه کرامت در سطح استان بوشهر برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت این جشنواره افزود: یکی از برنامه‌های ارزشمندی که از 11 سال پیش تاکنون در وزارت فرهنگ و ارشاد برگزار می‌شود جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) است و ما هم در استان بوشهر این افتخار را داریم که امسال میزبان بخشی از آن باشیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر خاطرنشان کرد: این برنامه هم گستره ملی دارد و هم در عرصه بین‌المللی جای خود را به عنوان یک جشنواره تاثیرگذار باز کرده است.

محمدی تصریح کرد: امسال نیز همچون سال‌های گذشته افتخار برگزاری هشتمین جشنواره ملی مشاعره رضوی به بوشهر رسیده که این بخش با مشارکت مردم و اهالی فرهنگ و هنر به خوبی برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: ترویج فرهنگ رضوی، گسترش فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی مرتبط با سیره ائمه معصومان به ویژه امام رضا(ع) و تجلیل از تولیدکنندگان آثار برتر فرهنگی و هنری در زمینه سیره این حضرت از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر از حضور یک‌هزار شاعر از سراسر کشور در جشنواره مشاعره رضوی در بوشهر خبر داد و ابراز داشت: تاکنون یک‌هزار نفر از سراسر کشور برای حضور در این جشنواره ثبت نام کرده‌اند.

محمدی افزود: همایش ملی مشاعره رضوی در 2 بخش دانش‌آموزی و بزرگسالان است و تعداد 200 دانش‌آموز از استان بوشهر نیز آماده حضور در جشنواره ملی مشاعره رضوی هستند.

وی یادآور شد: جشنواره ملی مشاعره رضوی روز 20 شهریورماه امسال در بوشهر برگزار خواهد شد.

newsQrCode
برچسب ها: مشاعره رضوی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها