مواد لازم (برای ۴ نفر):
گوجه فرنگی متوسط، به دو نیم تقسیم شده: ۴ عدد
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ درشت خرد شده: ۳۰۰ گرم
ریحان: یک دوم فنجان
جعفری (درشت خرد شود): یک چهارم فنجان
تخم مرغ: ۴ عدد
ژامبون کم نمک: ۲۰۰ گرم
برشهای باریک نان تست: ۸ تکه
مدت آماده شدن و پخت: ۳۵ دقیقه
طرز تهیه:
فر را پیش از انجام هر کاری روی درجۀ ۲۰۰ سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنتهایت) قرار دهید تا آرام آرام گرم شود.
درون سینی فر نسبتاً کم عمقی گوجهها و یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک را مخلوط کرده، با روغن، کمی آن را چرب کنید.
به مدت ۲۰ دقیقه سینی گوجهها را درون فر بگذارید تا حالت کبابی به خود بگیرد. در حالی که گوجهها درون فر هستند، تابهای بردارید و مقدار کمی روغن به آن اضافه کرده، روی آتش ملایم قرار دهید.
قارچها و مابقی سرکه بالزامیک را به به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا وقتی که قارچها نرم و ترد شدند حرارت داده شوند.
در آخر سبزیجات را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. بلافاصله مخلوط قارچها را به درون ظرف سرو خود انتقال دهید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. تخم مرغها را نیز درون همان تابه که روغن کمی دارد نیمرو کنید.
برشهای ژامبون را اندکی حرارت دهید و ژامبون، تخم مرغ، فارچ، گوجه فرنگی و سبزیجات را با نان تست سرو کنید.
ارزش غذایی به ازای هر وعده (نفر):
۷/۹ گرم چربی
۶/۲ گرم چربی اشباع شده
۳۷۵ کالری
۷/۳۰ گرم کربوهیدرات
۳/۲۸ گرم پروتئین
۴/۹ گرم فیبر
۴۴۴ میلی گرم سدیم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد