رقیب شکست خورده در انتخابات دانمارک: نتیجه بسیار غیرمعقول و ناعادلانه است

جام جم آنلاین: دولت ائتلافی راست میانه آندرس فوگ راسموسن قدرت خود را در انتخابات عمومی این کشور حفظ کرد.
کد خبر: ۵۸۸۱۹
شعارهای انتخاباتی نخست وزیر بر مخالفت با مهاجران و سیاست های اقتصادی استوار بود. به گزارش خبرگزاری فرانسه راسموسن به طرفداران خود که نام او را فریاد می زدند در کپنهاک گفت: این یک دولت تقویت شده استکه می تواند به کارش ادامه دهد.
وی به خبرنگاران گفت انتخاب شدن برای بار اول یک چیز است اما بردن در بار دوم چیزی دیگری, کار بسیار دشواری است.
کمتر از یک ساعت پیش از این رئیس حزب مخالف اصلی یعنی سوسیال دموکرات ها شکست خود را در انتخابات پذیرفت. «موگنس لیک کتوفت» گفت: این نتیجه ای بسیار غیرمعقول و ناعادلانه است و باعث رنج من است که مجبوریم چهار سال دیگر این دولت راستگرا را که مورد حمایت حزب راست افراطی «مردم دانمارک» است تحمل کنیم.
وی افزود از ریاست حزب سوسیال دموکرات که با بدترین شکست انتخاباتی خود از سال 1973 مواجه شد, کنار می رود.
حزب لیبرال راسموسن, ائتلاف محافظه کاران و حزب راست افراطی مردم 95 کرسی از 179 کرسی پارلمان را به دست آوردند. این سه حزب در پارلمان قبلی 94 کرسی داشتند. برای اکثریت 90 کرسی کافی است.
چهار حزب چپگرای دانمارک صاحب 80 کرسی پارلمان شدند. این احزاب در پارلمان قبلی 77 کرسی داشتند. سوسیال دموکرات ها که در بیشتر سال های قرن گذشته بر صحنه سیاسی دانمارک تسلط داشتند 5 کرسی خود را از دست دادند و صاحب 47 کرسی شدند. حزب لیبرال نیز با از دست دادن چهار کرسی خود صاحب 52 کرسی شد اما بزرگترین حزب دانمارک باقی ماند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها